Talentfuld forsvarsspiller skifter til Brøndby IF

29.07.2021 08:30

20-årige Rasmus Wikström er ny mand på Vestegnen, hvor det unge forsvarstalent har skrevet en kontrakt frem til sommeren 2025.

Wikström, der har repræsenteret Sverige på diverse u-landshold, kommer fra IFK Göteborg, hvor han i denne sæson har været udlånt til AFC Eskilstuna i den næstbedste svenske række.

- Rasmus Wikström er en spiller, vi har godt kendskab til og fulgt i flere år. Han har på det seneste spillet fast førsteholdsfodbold, og nu er tiden moden til, at han tager sit næste skridt. Vi glæder os over tilvalget af Brøndby IF, og vi skal gøre, hvad vi kan, for at Rasmus her udvikler sig til den bedst mulige udgave af sig selv, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Selv glæder Rasmus Wikström sig til sin nye udfordring.

- Som ung fodboldspiller er det fedt at vide, at nogle af de store klubber uden for Sverige holder øje med én og synes, man er interessant for dem. Og når de danske mestre henvender sig med en mulighed for at skifte, er det ikke en svær beslutning.

- Brøndby IF er Danmarks største klub med en fantastisk opbakning fra tribunerne. Det glæder jeg mig til at opleve. Selv om jeg er ung og stadig skal udvikle mig, så kommer jeg for at kæmpe om spilletid så hurtigt som muligt, siger den 20-årige stopper.