Radosevic klar til AGF: Vi har arbejdet hårdt

15.07.2021 13:38

Josip Radosevic føler sig klar til den nye sæson, som vi indleder med en udekamp mod AGF på søndag. Baseret på truppens træningspas og kampe i opstarten er kroaten nemlig overbevist om, at 2021/2022-sæsonen kan blive lige så mindeværdig som den foregående.

- Vi har arbejdet godt og hårdt. Jeg synes, at vi er godt forberedte og har en god attitude. Det er en ny sæson, så vi starter fra 0 og skal bare fokusere på at tage de tre point.

- Vi skal fortsætte, hvor vi slap i sidste sæson. Vi skal beholde de gode ting fra sidste sæson og ikke kigge bagud. Vi skal se fremad og tage det én kamp ad gangen. Nu koncentrerer vi os alle om Aarhus. Det er det første skridt, fortæller vores nummer 22.

Ceres Park i Aarhus var scenen for en af de vigtigste og mest dramatiske sejre i mesterskabssæsonen. Trods en tidlig udvisning af Morten Frendrup lykkedes det os at hive en 2-1-triumf i land, og sejren fra næstsidste spillerunde har Radosevic forhåbninger om at gentage.

- Det er altid svært at spille der, men vi ved, hvordan de spiller. Vi ved, hvordan vi skal spille der. Sidste gang slog vi dem med 10 spillere. Så 11 mod 11 har vi en virkelig god mulighed igen. Det er vigtigt, at vi spiller med selvtillid og klogskab både med og uden bold. Mesterskabet har selvfølgelig givet energi. Vi skal bruge den på en god måde og bringe den rette attitude.

Søndagens startskud bliver samtidig første kamp i et travlt efterår. Og Radosevic har selvfølgelig tænkt på de mange kampe - selvom kroaten mest af alt glæder sig til at komme i gang.

- Vi skal bruge hovedet i løbet af efteråret, fordi vi vil få to kampe per uge i store perioder. Det bliver vigtigt at tage vare på sig selv. Vi skal alle forblive kloge og gøre alt for at have det godt og bevare selvtilliden. Men vi har stadig en måned til playoff-kampene, så lige nu skal vi have alt fokus på Superligaen, slutter Radosevic.

Sæsonpremieren har kickoff kl. 19:00. Der må desværre endnu ikke komme udebanefans med til kampe i 3F Superligaen, men kampen vises på 3+.