Jesper 'Jobbe' Lindstrøm skifter til Bundesligaen

11.07.2021 09:01

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm er skiftet til Eintracht Frankfurt, og dermed slutter den rejse, han har været på, siden han som U13-spiller skiftede til Brøndby IF. En rejse, der har budt på udfordringer og sejre, og som for lidt over en måned siden gav ham det helt store højdepunkt - at kunne hænge guldmedaljen om halsen sammen med sine holdkammerater.

Og den oplevelse er blot en af mange, Jobbe kan fremhæve, når han tænker tilbage på sin tid i gult og blåt.

- Jeg vil starte med at sige tak. Tak for alle de år, jeg har haft i Brøndby IF, og alle de mange mennesker, der har hjulpet mig og været der for mig. Jeg er meget taknemmelig for hele min tid i klubben, og jeg er både stolt og glad for alle de minder, jeg har fået sammen med en masse gode mennesker i Brøndby IF. Dem vil jeg aldrig glemme. 

- Jeg kommer heller aldrig til at glemme sidste sæson. Selvom mine minder med Brøndby IF går meget længere tilbage end min debut på Superliga-holdet, var det en kæmpestor drøm at hæve trofæet på Brøndby Stadion og fejre guldet sammen med fansene. Det var helt vildt, og der går lang tid, før jeg kan tænke på det uden at få kuldegysninger.

Og netop Brøndby-fansene er da også noget, som Jesper Lindstrøm kommer til at savne, når han fremover skal tørne ud for Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

- Fansene fortjener selvfølgelig også en stor tak. Måske den største. I har en kæmpe andel i, at jeg kan få lov til at udleve min drøm om at komme til udlandet, og jeg er så taknemmelig for jeres opbakning i tykt og tyndt. I gør Brøndby IF til den helt specielle klub, den er, og jeg er stolt over at kunne kalde mig Brøndby-fan, når nogen spørger.