Getty Images

Børkeeiet: Fortjente det en smule mere end AGF

18.07.2021 22:35

Sæsonåbneren mod AGF endte uden vinder, men Tobias Børkeeiet føler, at vi med lidt marginaler kunne have rejst hjem med tre point. Opgøret på Ceres Park sluttede 1-1 på scoringer af Jon Dagur Thorsteinsson og Kevin Mensah.

- Det er okay med 1-1 på udebane. Vi ville gerne have haft tre point. Jeg følte, at vi fortjente det en smule mere end AGF. Men det er fodbold. Der er små situationer, som altid afgør kampene, så det er okay.

Nordmanden debuterede som stopper i Superliga-sammenhæng, og selvom han overordnet var tilfreds med sin præstation, irriterer det ham, at han ikke fik lukket af for Thorsteinsson, da kantspilleren sparkede AGF i spidsen efter ti minutter.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, at der går mål ind i min side. Jeg føler måske, at vi skal have et frispark forinden. Jeg føler egentlig, at jeg har kontrol på ham, men da Bruus kommer til, tager han et lille træk ind i banen og sætter den i det lange hjørne. Det er godt lavet af ham, men det var selvfølgelig muligt for mig at stoppe ham.

Begge mandskaber havde deres momenter i en generelt rodet kamp, men Børkeeiet forventer, at spillet er anderledes flydende, når det på søndag gælder Viborg i sæsonens første hjemmekamp.

- I dag får vi ikke sat spillet helt, som vi vil. Vi får ikke helt flow i spillet, men det er første kamp i sæsonen. Jeg er sikker på, at det bliver bedre, siger nordmanden og tilføjer om det kommende opgør mod Viborg.

- Der spiller vi på hjemmebane, så vi må prøve at tage lidt mere initiativ i kampen og sætte presset lidt mere aggressivt. Jeg føler ikke, at vi fik sat presset, som vi gerne ville i dag. Vi skal komme med endnu mere energi og vise, at vi skal have tre point.