Getty Images

Hermansen: 2021 har været et godt rigtig år

27.12.2021 13:54

Året er ved at gå på hæld, og det har på mange måder været et godt år for vores unge keeper Mads Hermansen, der debuterede i Brøndby-målet i starten af denne sæson, og som ser tilbage på året, der er gået.

- Når man kigger tilbage, har det har været et vildt år, hvor vi først og fremmest vandt vores første mesterskab i rigtig mange år. Personligt fik jeg debut i buret og har fået en masse spilletid gennem dette efterår. Der har også været kampe på U21-landsholdet, så alt i alt vil jeg sige, at 2021 har været et rigtig godt år, fortæller Hermansen, som tager en masse positive takter med videre til det nye år. 

- Jeg tager en masse ny erfaring med ind i det nye år og en masse tro på, at vi som hold kan nå rigtig langt med den her gruppe. Jeg synes, at vi via vores gruppespil i Europa League har fået en masse værdifuld erfaring som trup, og det er helt sikkert også noget, jeg føler, man kunne se på vores spil, jo længere ind i efteråret vi kom.

Hermansen overtog forud for dette efterår keeperrollen fra Marvin Schwäbe, som havde vogtet buret i sæsonerne forinden, og den unge målmand føler, at overgangen til førstemålmand i sommer var ganske naturlig. 

- Jeg føler faktisk, måske lidt overraskende, at det har været ret naturligt for mig som ung målmand at tage skridtet ind på førsteholdet. Selvfølgelig havde jeg lidt nerver på i starten. Det er klart, når man lige skulle i gang. Men inden min debut havde jeg været en del af gruppen i lang tid og kendte derfor drengene rigtig godt, så det gjorde selvfølgelig alting nemmere. Og så har alle i truppen også været gode til at tage mig ind, da jeg kom op på førsteholdet.

- Jeg er også enormt glad for den tillid som både trænerteamet, men også mine holdkammerater har vist overfor mig. For det har jo også været medvirkende til at give mig selvtillid og folde mig ud, så det har betydet rigtig meget.

Hermansen har, siden han ankom til Vestegnen, set frem til at mærke stemningen og støtten fra fansene, og det har derfor været en stor oplevelse for ham at vogte buret foran vores fans.

- Lige siden jeg kom hertil, har jeg altid drømt om at mærke stemningen fra Brøndby Stadion og Sydsiden, så det har været helt fantastisk at mærke opbakningen fra vores fans – også de kampe, hvor jeg ikke har stået mit allerbedste, slutter han.