Offensiv kroat til Brøndby IF

31.08.2021 17:59

Brøndby IF har indgået en lejeaftale frem til 30. juni 2022 med den kroatiske spiller Marko Divkovic. Lejeaftalen giver Brøndby IF mulighed for at indgå en længere permanent aftale med den 22-årige kroat.

Marko skifter med øjeblikkelig virkning fra den slovakiske klub DAC Dunajska Streda, hvor han har spillet de seneste fire sæsoner.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om den nye kroatiske tilføjelse til truppen.

- Vi har haft et ønske om at føje en angriber til vores trup, og med Divkovic får vi en rigtig dygtig spiller, som kan gå ind og bidrage til vores offensiv. Han er hurtig, teknisk rigtig stærk og så har han et rigtig godt spark med sit venstreben, ligesom han har et godt blik for sine medspillere. Vi er derfor rigtig glade for, at vi med Divkovic nu giver trænerteamet flere muligheder offensivt.

- Med lejeaftalen på Marko Divkovic i dag og købet af Henrik Heggheim i går, så er vinduet lukket for os, og vi forventer ikke yderligere aktivitet.  

I sidste sæson spillede Marko Divkovic 37 kampe på tværs af turneringer og scorede 15 mål og lavede otte assist. I Brøndby IF får han trøje nummer 24.