Skipper inden LSF: Skal ikke tro tingene kommer let til os

04.11.2020 14:30

I morgen aften går det løs, når vi spiller første kamp i Sydbank Pokalen, hvor Ledøje-Smørum Fodbold fra Danmarksserien gæster Brøndby Stadion, selvom vi på papiret står som udehold. Anton Skipper ser frem til opgøret, men understreger, at Brøndby-holdet skal være klar fra start, og at intet er givet på forhånd.

- Jeg glæder mig til pokalkampen i morgen, og jeg forventer, det bliver en kamp, hvor alt kan ske. For os handler det om at skrue hovedet ordentligt på, for vi skal ikke tro, at tingene kommer let til os, fordi de spiller i Danmarksserien, og at vi så derfor ikke behøver at spille op til vores bedste. Vi skal huske på, at det er en pokalkamp, og at det for dem er årets kamp. Derfor kommer de med alt, hvad de har, lyder det fra Skipper, der har særligt fokus på, at modstanderholdet sagtens kan overraske.

- Der er et stort fokus på fra vores side af, at vi skal være klar fra start. Sidste år, da vi var ovre i Skive, blev det hurtigt en svær kamp, selvom de spillede i 1. division, fordi det netop var en pokalkamp, hvor de små hold giver alt. Så vi skal være helt klar fra start og være villige til at løbe de ekstra meter for hinanden.

Skipper forklarer, at en af nøglerne til at bryde Ledøje-Smørum ned bliver at holde et højt tempo på bolden.

- Først og fremmest, og sagt med al respekt, er jeg ret sikker på, vi er bedre fodboldspillere end dem. Så vi skal ud og spille med bolden og holde højt tempo i kampen, for der bør vi også være overlegne og kan i bedste fald køre dem trætte. Der er selvfølgelig i kampen også en mulighed for mig at vise mig frem. Nu har jeg ikke spillet særlig mange minutter på det seneste, så det ser jeg forhåbentlig frem til, slutter forsvarsspilleren.

Foto: Getty Images