Kommende kampe uden fans

06.03.2020 14:15

Divisionsforeningen har for kort tid siden påbudt 3F Superliga-klubberne, at alle kampe i 3F Superligaen i den resterende del af marts skal spilles uden tilskuere. Det sker på baggrund af, at myndighederne tidligere i dag har oplyst, at de anbefaler at arrangementer med mere end 1.000 mennesker enten udskydes eller aflyses.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen siger:

- Vi har naturligvis respekt for myndighedernes anbefalinger og Divisionsforeningens påbud, og vi bakker op om den. Nu handler det om at få håndteret alt det praktiske omkring afviklingen af kampene. Vi forstår selvfølgelig godt, hvis der er fans, som er ærgerlige over situationen, men vi oplever samtidig, at der er stor og bred forståelse.

Her er et fuldt overblik over Brøndby IF’s tre resterende kampe i marts.

8. marts kl. 18:00: FC Nordsjælland – Brøndby IF
Kampen bliver afviklet, men uden tilskuere.
På nuværende tidspunkt har knap 3.000 Brøndby-fans købt billet til kampen på søndag. Brøndby IF er i dialog med FC Nordsjælland om håndteringen af de omkring 3.000 billetter, som Brøndby-fans har købt til udekampen. Vi henviser til FC Nordsjællands hjemmeside for yderligere information.

16. marts kl. 19:00: Brøndby IF – SønderjyskE
Kampen bliver afviklet, men uden tilskuere.
Brøndby IF har stoppet billetsalget til hjemmekampen mod SønderjyskE.
De fans, som allerede har købt billet til denne pågældende kamp, vil automatisk få refunderet billetten, inklusive billetgebyret. SønderjyskE-fans, der har købt billetter til kampen, vil ligeledes automatisk få refunderet deres køb.

22. marts kl. 14:00: AC Horsens – Brøndby IF
Kampen bliver afviklet, men uden tilskuere.
Brøndby IF er i dialog med AC Horsens om håndteringen af de omkring 600 billetter, som Brøndby-fans har købt til udekampen. Vi henviser til AC Horsens' hjemmeside for yderligere information.

Sæsonkortholdere

Sæsonkortholdere vil modtage yderligere information, når vi kender det fulde omfang af denne ekstraordinære situation.