Aldrig Alene-trøjen når nye højder

05.05.2020 21:46

Den har allerede sat rekord som den bedst sælgende Brøndby-trøje nogensinde, men antallet af solgte eksemplarer af ’Aldrig Alene’-trøjen fortsætter bare med at vokse.

- Her til aften rundede vi 10.000 solgte trøjer. Jeg tror aldrig noget lignende er set før. I de svære tider, vi alle går igennem i disse uger, er dette en fantastisk markering fra Brøndby-fansene, der viser fællesskabets styrke, når man mødes af modgang, fortæller marketingchef Thomas Skov, inden han prøver at sætte flere ord på fansene:

- De bliver jo – helt fortjent – rost til skyerne igen og igen, så det er ikke så let at sige noget nyt, uden at det kommer til at lyde som en kliché. Måske har de i virkeligheden selv bedst sat ord på den fornemmelse, vi har i klubben, når vi ser den her opbakning, nemlig stoltheden er kolossal.

Trøjen kan stadig bestilles frem til og med 15. maj, hvor efter alle de bestilte trøjer sættes i produktion og leveres omkring 1. august.

Du kan bestille din ’Aldrig Alene’-trøje her.

Det er også stadig muligt at købe billet-vouchers til kommende kampe, som Fanafdelingen i samarbejde med flere organisationer deler ud til personer, der måske ikke har økonomisk mulighed for at købe billetter til kampe på Brøndby Stadion.

Du kan købe billet-vouchers her.