Vigen: Vi jagter stadig tredjepladsen

07.06.2020 12:45

I morgen er vi tilbage på Casa Arena i Horsens, hvor den sidste kamp i grundspillet skal afgøres, men modsat så mange andre gange de seneste år, så er der ’kun’ tre point på spil i kampen mod Bo Henriksens tropper.

- Det er lidt pudsigt, vi altid skal spille den sidste kamp i Horsens, men det er klart, at det pres, der var i kampen sidste år, hvor vi skulle vinde for at komme med i top seks, har vi ikke i år, men omvendt så jagter vi stadig tredjepladsen, siger Lasse Vigen og tilføjer, at det selvfølgelig ikke betyder, at det er en kamp uden noget på spil.

- Nu er vi startet fint pointmæssigt i forhold til at lukke hullet til AGF, men det er klart, at vi stadig har et pres på os. Det er der altid i Brøndby IF for at få så mange point som muligt, så vi kan komme op og spille med i den sjove ende. Vores mål har hele tiden været at komme i top tre, efter vi havde sikret os top seks, og den jagt er allerede startet med sejren over SønderjyskE.

Opgøret i aften mod AC Horsens kan meget vel gå hen og ligne kampen mod SønderjyskE, hvor modstanderne står dybt i store perioder af kampen, og det er Lasse Vigen helt indstillet på.

- Nu så jeg lidt af deres kamp mod FCM, hvor de i perioder forsøger at gå lidt højere – lidt lige som SønderjyskE, så vi er klar på begge dele. Men mange hold ved, at vi er dygtige på bolden, og deres chance derfor kan være at ramme os på nogle kontraer. Derfor vil mange hold gerne stå dybt mod os, men vi skal være gode nok til at åbne begge typer af modstander, og hvis de presser os højt, skal vi også være kolde nok og have is i maven til at spille omkring det.

For midtbanekrigeren er er fokus på at tage de mange positive ting fra tirsdagens sejr over SønderjyskE med til Casa Arena i morgen.

- Pointmæssigt var det helt optimalt med sejren i tirsdags, og langt hen ad vejen synes jeg også, vi gør det, vi har aftalt, med stor kvalitet. Men det var også en kamp, hvor vi ved, at hvis marginalerne var imod os, så havde SønderjyskE også en chance for at få noget med. Så jeg håber, vi bliver ved med at bygge på og leverer en endnu bedre præstation mod AC Horsens – og selvfølgelig at vi kan fortsætte med at vinde.

Foto: Getty Images