Niels Frederiksen: Grundlæggende ikke dygtige nok i dag

07.06.2020 21:55

Sidste kamp inden Mesterskabsspillet foregik for vores vedkommende i Horsens, hvor et tomt CASA Arena dannede ramme om et ærgerligt nederlag på 3-2. 

Vi kom ellers foran 1-0 på mål af Anthony Jung, der flugtede bolden i nettet, men i anden halvleg ændrede kampbilledet sig, og i dommerens tillægstid blev det sidste mål sat ind til hjemmeholdets fordel. Cheftræner Niels Frederiksen var derfor ikke tilfreds med indsatsen, selvom første halvleg var mere opløftende end den anden. 

- Jeg synes, vi var for dårlige til at forsvare os mod det, vi vidste, de kom med. Det må jeg bare være ærlig at sige. Selvfølgelig har de nogle specielle styrker, men det vidste vi godt, og vi forsvarede os også rigtig fint mod det i første halvleg. Så derfor er det endnu mere ærgerligt, at vi ikke fortsætter med det i anden, fortalte Niels Frederiksen.

- Der var nogle situationer inde i feltet, som vi skulle have håndteret bedre, for hvis man ikke gør det, risikerer man at tabe mod Horsens. Det er der ikke noget nyt i. 

Selvom der var flere gode momenter især i første halvleg, var det ikke noget, der kunne gøre op for en generelt skuffende kamp, ifølge cheftræneren.

- Vi har nogle fine sekvenser, men helt grundlæggende synes jeg ikke, at vi var dygtige nok i dag. Hverken på bolden eller i spillet mod bolden. Intensiteten og indstillingen fejlede som sådan ikke noget, men vi taber på det fodboldmæssige, og det er ikke tilfredsstillende.  

Med resultatet ender vi på fjerdepladsen, og kampprogrammet for de resterende 10 kampe i Mesterskabsspillet forventes at være klart på tirsdag.

Foto: Getty Images