Hermannsson: Vi står godt defensivt

15.06.2020 00:35

Efter det målløse resultat hjemme mod AGF, var det en mellemfornøjet islandsk forsvarsspiller i skikkelse af Hjörtur Hermannsson, der efter kampen gjorde status på opgøret.

- Et point er ikke tilfredsstillende på hjemmebane, men det var en hård kamp at spille med mange dueller. Vi står egentlig godt defensivt, men offensivt skal der forbedring til inden næste kamp.

- Hvis man holder nullet, så skal man kun score en enkelt gang for at vinde en fodboldkamp. Desværre lykkes det ikke i dag, men hvis vi kigger på det positive, så er det dejligt at holde et godt AGF-hold fra at score. Men vi skal arbejde videre, understreger Hermannsson.

Gæsterne kom kun frem til en enkelt chancen i hele kampen, men den tog Marvin Schwäbe sig sikkert af.

- Marvin er en klassekeeper, og vi skal bare fortsætte med at stå sammen som hold og sørge for, at modstanderne ikke kommer til afslutninger. Det lykkedes fint i dag.

- Sådan var det ikke i anden halvleg mod Horsens i sidste uge, så det var dejligt at se, at alle kæmpede for hinanden på banen, og det skal vi fortsætte med. Der kommer mange kampe og mange point at spille om, så vi skal bare fortsætte jagten.

Foto: Getty Images