Hermannsson: Det var en fortjent sejr

03.06.2020 00:01

Så kom den første Superliga-kamp efter Corona-pausen under bæltet, og det endte med en sejr på 1-0 over SønderjyskE på et smukt udsmykket, men dog tilskuerløst Brøndby Stadion.

En af kampens profiler var Hjörtur Hermannsson, og han nød at være tilbage i en kamp, hvor der var point på spil.

- Det er bare en dejlig følelse at være tilbage og spille kamp. Nu er vi i gang og skal have nogle sejre på stribe og komme ind i en rytme. Det var en virkelig god start.

- Det var en fortjent sejr, for vi står godt i hele kampen. De har nogle enkelte afslutninger i første halvleg, for de er gode på omstillinger, det må man give dem, men jeg står med en følelse af, at vi dominerer kampen, og vi burde have scoret flere mål og have lukket kampen, men vi er også glade for en sejr på 1-0, lød det fra den islandske stopper, der for det meste havde en god fornemmelse inde på banen.

- Det er aldrig helt komfortabelt, når man kun fører med et enkelt mål, men vi klarer det fint – også da de jagter en scoring til 1-1 og giver alt, hvad de har. Men vi står godt og det var en fortjent sejr.

Til dagens kamp havde Brøndby Tifo markeret sig endnu engang, da de havde klædt tribunerne i gule farver med ordene ’Brøndbyernes Idrætsforening’ og ’Aldrig Alene’. Det gjorde indtryk på os, fortalte Hermannsson.

- Fansene har gjort det helt specielt for os med den kulisse, men det gør de hver gang, de står her. Nu gør de det også uden at være her. Vi glæder os helt vildt til, at de må komme på stadion med os igen og bakke os op.

- Når man kigger rundt på stadion i dag, kan man mærke deres opbakning. Det kan man også gennem alle de beskeder, vi har fået fra dem op til kampen, og det fortsætter nok frem til den dag, de må komme på stadion igen. Og som der står på GSV-tribunen i dag; Aldrig alene!

Se mange flere reaktioner på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images