Niels F.: Skal vise at AaB-kampen var en enlig svale

09.07.2020 13:00

I aften møder Brøndby IF FC Nordsjælland for anden gang i Mesterskabsspillet. Sidste gang, de to mandskaber mødtes, var for to runder siden, hvor det blev til en 2-0-sejr til Brøndbv IF på Right To Dream Park. Sejren blev desværre fulgt op af et nederlag i søndagens kamp mod AaB i sidste runde, og det har irriteret cheftræner Niels Frederiksen hele ugen.
 
- Jeg har selvfølgelig været meget irriteret over, at vores niveau faldt, som det gjorde mod AaB. Før AaB-kampen havde vi en god, opadgående kurve, og vores hjemmekamp mod FCK var fin, ligesom vores kamp oppe i Farum var glimrende. Så leverer vi en rigtig dårlig præstation i Aalborg, så vi skal ud i aften og vise, at det var en enlig svale. Den præstation skal vi ganske enkelt have revancheret, fortæller cheftræneren.
 
Ligesom i sidste opgør mod FC Nordsjælland så fremhæver cheftræneren, hvor vigtig fart og energi i holdet er mod dagens modstander.
 
- Mod FC Nordsjælland er energi og fart vigtig - både for at dæmme op for dem, men lige så meget for at true dem. Jeg har en forventning om, at vi i kampen i aften vil se, at vi er mere dominerende, men det vil være afgørende for os, at vi kan true FC Nordsjælland i omstillingerne, fordi de angriber med så mange af deres spillere. Og der er energi og fart i vores hold vigtigt.

Simon Hedlund og Samuel Mraz er desværre ikke med i truppen til aftenens kamp og det ærgrer Niels Frederiksen.

- Det er rigtig ærgerligt at vi må undvære Hedlund og Mraz til kampen i aften og til Derbyet på søndag. Det er to dygtige spillere, og Hedlund er vigtig for os med hans spilforståelse, men så må andre træde i karakter og vise sig frem. 

Kampen spilles på Brøndby Stadion kl.18:00, og har du endnu ikke sikret dig billet, så er der stadig billetter til salg, som du kan købe her.

Foto: Getty Images