Jung: Mekanismerne i truppen fungerer

17.07.2020 15:25

Når de blågule på søndag træder ind på Brøndby Stadion, er det ifølge Anthony Jung med en god følelse i truppen. Holdet har i de seneste syv kampe holdt buret rent fem gange, og senest kom det til udtryk i det målløse Derby. 

- Jeg synes, at resultaterne har været gode i slutspillet, hvor vi ikke har indkasseret særligt mange mål. Vi har været mere forudseende i situationer, hvor faren kan opstå, end vi måske har været tidligere. Nu ser vi måske også situationerne, der kan blive farlige, hurtigere. Det har været en medvirkende årsag til, at vi har været gode til at forhindre modstanderne i at score, fortæller tyskeren og uddyber, hvad der muligvis ligger til grund for den defensive succes. 

- Vi har ikke som sådan trænet noget anderledes, end vi plejer. Tiden er afgørende for, at du bliver mere vant med ting. Vi har været bedre til allesammen at tage ansvar og tage over for hinanden. Generelt fungerer mekanismerne i truppen bedre og bedre, og det hjælper selvfølgelig, når vi skal holde modstanderen fra at score.  

Cheftræner Niels Frederiksen har i dette forår brugt Jung mest som den venstre midstopper, og det er som udgangspunkt en position, der bekommer tyskeren fint. 

- Jeg har en god følelse. Som jeg tidligere har sagt, så føler jeg, at jeg nu har lidt mere indflydelse både på bolden, men også på at få sat mit præg på kampene. Jeg prøver at hjælpe ved at bringe noget til holdet. Mine præstationer er også blevet bedre i takt med, at jeg er kommet mere på bolden og er kommet i flere aktioner. Og så betyder den positive udvikling, som holdet er inde i, også noget.  

På søndag venter der endnu et opgør mod AaB, når nordjyderne gæster Brøndby Stadion. Seneste opgør for to uger siden bød på et nederlag og en af sæsonens dårligste præstationer. Tyskeren er da heller ikke i tvivl om, at det er et revanchelystent mandskab, der vil komme ud til opgøret med et helt andet udtryk. 

- Du har det altid i tankerne, at vi tabte der og leverede den dårligste præstation i Mesterskabetsspillet. Til kampen på søndag vil vi ud at vise et andet udtryk, og specielt når vi spiller på hjemmebane. I den seneste kamp lykkedes de godt med at presse os højt, og vi fandt aldrig rigtig et modtræk. Det skal vi selvfølgelig gøre denne gang. Vi skal ud at vise nogle af de takter, der de seneste kampe har bragt os langt, og hvor vi har vist nogle stærke præstationer. Selvom vi ikke vandt i Parken senest, skal vi tage den positive energi med ind til kampen på søndag, afslutter Anthony Jung. 

Om Jung og holdkammeraterne får de tre point på søndag, kan du se når der er kickoff klokken 18:00. Har du ikke sikret dig billetter til opgøret, kan du gøre det lige her

Foto: Getty Images