Hedlund og Mráz tilbage på træningsbanen

08.07.2020 13:35

I søndagens nederlag i Aalborg måtte cheftræner Niels Frederiksen se bort fra to af sine angribere, Simon Hedlund og Samuel Mráz. Begge spillere var efter sejren i Farum blevet testet positiv i den ugentlige Covid-19-test og måtte derfor følge holdet hjemmefra. Det var lidt af en omvæltning for de to offensiv-esser. 

- Det var en ret stor forskrækkelse at få nyheden, for jeg havde ingen symptomer. Men det værste var selvfølgelig, at jeg ikke kunne komme ud og træne eller spille kamp med de andre. Det var hårdt at sidde derhjemme og se kampen i søndags, fortæller Simon Hedlund.

Også Samuel Mraz var overrasket over at få nyheden om den positive test.

- Da jeg fik beskeden, var jeg i chok og ked af det, for det var jo dårlige nyheder for mig. Jeg ville ikke tro på det, men jeg har måttet tage det professionelt, siger Mráz. 

De to frontløbere var mandag tilbage på træningsbanen, og begge glæder sig over igen at stå til rådighed i truppen. 

- Det er dejligt at være tilbage, for det har været en svær uge, hvor jeg har været nødsaget til at blive hjemme uden at kunne tage del i hverken den daglige træning eller i kampen i Aalborg, fortæller Mráz.  

- Det har været skønt at komme tilbage til træningsbanen. Jeg har glædet mig meget, og man kan også mærke, at resten af truppen gerne vil revanchere søndagens resultat, så der har været rigtig god energi til træningen, afslutter svenskeren. 

I morgen gælder det så FC Nordsjælland, og Mráz ser frem til at holdet sammen kan vise bedre takter end forleden i Aalborg. Angriberen selv føler sig helt klar til opgaven. 

- Jeg har på intet tidspunkt følt nogle syntomer, så det er gode nyheder for mig og for lægestaben. Jeg håber, at alt er godt nu, og at Simon og jeg kan fortsætte med holdet. Jeg følte, at holdet og jeg var inde i en god periode, så nu ser jeg bare frem til at komme tilbage og forhåbentlig spille en rolle og hjælpe holdet i morgen, slutter slovaken. 

Der er kickoff på Brøndby Stadion klokken 18:00, når FC Nordsjælland er modstanderen, og du kan sikre dig billet til opgøret her.