Fisker om comeback: Prøvede at nyde øjeblikket

10.07.2020 16:50

319 dage.

Så lang tid har Kasper Fisker måttet undvære Superliga-fodbold, efter han efter 42 minutter måtte lade sig udskifte i hjemmekampen mod AGF.

Med 21 minutter tilbage af gårsdagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland blev Kasper Fisker kaldt hen til bænken for at komme på banen og dermed markere afslutningen på sit lange skadesforløb. 

- Jeg var selvfølgelig meget spændt og også en lille smule nervøs. Jeg havde heldigvis varmet meget op, for selvom jeg ikke var kommet ind i de forrige kampe, vidste jeg, at jeg skulle være helt klar, når jeg endelig fik chancen. Så jeg følte mig klar. Men Frendrup, som jeg skulle ind i stedet for, blev så klar igen, og det var selvfølgelig lidt irriterende. Det har jeg også drillet ham lidt med i dag, fortæller Fisker, der begyndte at mærke sommerfuglene maven, da han stod der på sidelinjen og ventede på at komme ind.

- Jeg kom jo heldigvis ind alligevel, og jeg lagde da også mærke til, at der var nogle fans, som opdagede, at jeg stod klar på sidelinjen og ventede på, at bolden skulle ryge ud af spil. Jeg prøvede at fokusere på at skulle ind at spille, men jeg ville jo også gerne bruge den ekstra energi, som det giver at løbe på banen til den opbakning, jeg fik. Og så prøvede jeg at nyde øjeblikket, selvom jeg også havde meget fokus på at skulle ind og hjælpe holdet. 

- I den periode, jeg kom ind, var vi meget pressede, og vi havde svært ved at få sat spillet ordentligt sammen. Så jeg kunne godt mærke, at jeg skulle ind i rytmen igen, selvom jeg jo er det, man kan kalde en rutineret spiller. Det seneste år har jeg spillet 20 minutter mod Hvidovre, så det var vel forståeligt, at jeg lige skulle finde mine ben. Men jeg synes, at jeg kom godt efter det, og jeg fokuserede meget på mine arbejdsopgaver i forhold til at få spillet hurtigt videre og fremad, fordi vi var nødt til at slå igen mod FCN, der havde overtaget på det tidspunkt.

Men selvom det var en hektisk periode af kampen, hvor gæsterne sad på meget af spillet, var Fisker glad for at komme ind og vise, hvad han havde i sig.

- Jeg ville gerne ind og hjælpe holdet og vide, at træneren havde brug for mine evner på banen, fremfor bare at komme ind som en vennetjeneste eller et mediestunt. Det følte jeg, og jeg følte også, at jeg bidrog med noget. Det er en enorm rar følelse at få, når man kommer ind fra bænken.

På søndag er det blevet tid til sæsonens sidste Derby, når vi møder FC København i Telia Parken. Og midtbanespilleren med nummer 8 håber på at få endnu flere minutter på banen.

- Jeg knokler bare videre og håber på også at få noget spilletid på søndag eller ugen efter. Nu var jeg ikke med i Derbyet sidst, men det var fedt at se, hvordan vi greb den kamp an på. Så jeg håber meget på, at vi kommer ud med samme udtryk på søndag, og helt personligt håber jeg som sagt på at komme til at spille en rolle i Parken, afslutter Kasper Fisker.

Der er kampstart på søndag kl. 18:00, og du kan følge Derbyet på 3+, hvor optakten begynder allerede kl. 17:00 – dette er dog på TV3 Sport.

Foto: Getty Images