Få svar på dine spørgsmål omkring Aldrig Alene-trøjerne

28.07.2020 09:30

Ventetiden er forbi – næsten. Aldrig Alene-trøjerne er nemlig ankommet til Brøndby Stadion, og den hurtigst sælgende Brøndby-trøje i historien bliver nu formentlig også den hurtigst ekspederede trøje i historien.

De 34.369 trøjer bliver nemlig pakket af en lille hær af frivillige og sendt af sted fra i dag.

For at undgå at Brøndby Shoppens kundeservice bliver lagt ned, har vi nedenfor samlet en række svar på de mest normale spørgsmål angående forsendelsen og leveringen af Aldrig Alene-trøjen. Da trøjen kun er produceret i det antal, den er købt, er det ikke muligt at købe trøjen i Brøndby Shoppen.

Læs derfor listen igennem inden du kontakter os.

Er dit spørgsmål ikke besvaret nedenfor, kan du i bunden af artiklen se, hvordan du kan kontakte os.

Forsendelse

Hvornår bliver min ordre afsendt?
Alle ordrer med Aldrig Alene-trøjer forventes at være afsendt i løbet af uge 31 (27. til 31. juli).

Jeg har ikke modtaget besked om, at min ordre er afsendt – er min ordre afsendt?
Vi udsender ikke information om at din specifikke ordre er afsendt. Alle ordrer forventes at blive afsendt i løbet af uge 31 (27. til 31. juli).

Du modtager information direkte fra GLS, når din ordre er klar til afhentning i din GLS pakkeshop.

Kan jeg følge min ordre via et tracking-nummer?
Du modtager ikke et tracking-nummer tilhørende din ordre. Læs ovenfor, hvornår din ordre er afsendt, og hvornår du kan forvente levering.

Kan jeg afhente min ordre i Brøndby Shoppen?
Nej, det er desværre ikke muligt at afhente din ordre i Brøndby Shoppen.

Levering

Hvornår modtager jeg min ordre?
Du kan forvente, at din ordre bliver leveret til din GLS pakkeshop senest fredag 7. august. Vi beder om ikke at kontakte os omkring en manglende levering før denne dato.

Hvor bliver min ordre sendt til?
Du kan se din leveringsadresse i den mail, du fik tilsendt, da du gennemførte din ordre. Leveringsadressen vil være en GLS pakkeshop tæt på din adresse.

Hvis du har indtastet din leveringsadresse som din privatadresse, har vi sørget for, at den sendes til den nærmest beliggende GLS pakkeshop.

Hvilken GLS pakkeshop, du skal afhente din pakke i, vil stå i den information, du modtager fra GLS, når din ordre er klar til afhentning.

Kan jeg nå at ændre leveringsadressen?
Nej, det er desværre ikke muligt.

Hvis du ikke har mulighed for at afhente din pakke på afhentningslokationen, sendes pakken retur til os, og vi vil kontakte dig i forhold til at sende den af sted igen. Bemærk, at der kan gå op til tre uger fra afsendelse, til pakken er retur.

Husk, at det er muligt at få andre til at hente pakken for dig – læs mere om dette på GLS’ hjemmeside: https://gls-group.eu/DK/da/modtag.html

Hvordan får jeg information om, at min ordre er klar til afhentning?
Denne information får du direkte fra GLS på din e-mail og/eller telefonnummer, som du har oplyst i din ordre.

Jeg har slettet/kan ikke finde mailen med min ordrebekræftelse
Hvis du ikke har fået information fra GLS om, at du kan hente din pakke senest fredag 7. august, kontakt da Brøndby Shoppen via mail (se nedenfor).

Jeg har ikke længere adgang til den mail, jeg har lavet ordren fra
Du modtager information om pakken både via mail og telefon, så hvis du ikke kan tilgå din e-mail, vil du få besked via din telefon. Har du ikke modtaget besked om, at pakken er klar til afhentning senest fredag 7. august, kontakt da Brøndby Shoppen via mail (se nedenfor).

Efter modtagelse

Der er fejl i min modtagne pakke (forkert antal/forkert størrelse/beskadiget pakke)
Kontakt da Brøndby Shoppen på mail (se nedenfor). Vedhæft gerne billede i mailen, hvis det omhandler en beskadiget pakke.

Jeg vil gerne bytte min trøje til en anden størrelse
Da der som udgangspunkt kun er produceret det antal, der er bestilt, vil der være et meget begrænset oplag til bytte. Vi vil derfor opfordre til at bytte med medfans, hvis muligt.

Har vi leveret forkerte størrelser til dig, så se spørgsmålet ovenfor.

Ingen mulighed for ombytning før 11. august.

Da der som udgangspunkt kun er produceret det antal, der er bestilt, vil der være et meget begrænset oplag til bytte. Vi vil derfor opfordre til at bytte med medfans, hvis muligt.

Da vi først skal sikre, at alle der har betalt og bestilt trøjer, har modtaget sine trøjer, har vi først overblik over, hvad vi har at bytte med 11. august.

Undgå derfor at kontakte os om bytte af trøjer før 11. august. Henvendelser om ombytning før denne dato vil ikke blive behandlet.

Jeg vil gerne fortryde mit køb og have pengene refunderet
Hvis du har fortrudt dit køb, skal du for egen regning sende varen retur til:

Brøndby Shoppen, Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Vedlæg reference til bestillingen (du kan eventuelt vedlægge proforma-følgesedlen fra pakken) og en note omkring, at du ønsker pengene retur. Når vi har modtaget varen/varerne retur, vil vi kreditere pengene indenfor 10 hverdage.

Du kan også komme ind i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion med din ordre og få beløbet udbetalt.

Det er en forudsætning, at varen er som i ny stand, før vi kan acceptere en returnering.

Jeg har bestilt andre ting end Aldrig Alene-trøjen i min ordre
Hvis du ikke allerede har modtaget de øvrige varer inden modtagelse af trøjen, vil de blive samsendt med trøjen.

Jeg har kun modtaget én ud af flere ordrer
Det kan ikke garanteres, at alle ordrer leveres samme dag eller til samme pakkeshop. Har du har flere ordrer, vil dine andre ordre være klar til afhentning indenfor den nærmeste fremtid - afvendt besked fra GLS.

Har du ikke har modtaget alle dine ordrer senest fredag 7. august, skal du skrive til Brøndby Shoppen på mail (se nedenfor). Vi beder om ikke at kontakte os omkring en manglende levering før denne dato.

Er det muligt at få spillertryk på Aldrig Alene-trøjen?
Det bliver muligt at købe spiller-tryk til Aldrig Alene-trøjen, når den kommende sæsons spillertryk er klar i slutningen af august. Trykket bliver produceret, så det passer til særlige gule farve på trøjen. Det vil dog ikke være muligt at bestille personligt tryk.

Kommer vi til at spille i Aldrig Alene-trøjen i Superligaen?
Ja, det er planen at spille en kamp på Brøndby Stadion i denne særlige trøje. Det bliver så snart, vi igen kan samles på Brøndby Stadion under mere normale omstændigheder, og hvor Sydsiden igen er tilbage som fyldt stemningstribune.

Ændring i ordre

Kan jeg lave ændringer i min ordre (tilkøbe flere trøjer/ændre størrelser)?
Nej, dette er ikke muligt inden afsendelse.

Kontakt

Er dine spørgsmål ikke besvaret, eller er du blevet henvist til at skrive til vores kundeservice, kan du skrive til [email protected].

For at gøre det nemmest for os at hjælpe dig, bedes du oplyse:

- Det navn ordren er gennemført i

- Den e-mail ordren er gennemført i

- Ordrenummer (findes i din ordrebekræftelse) eller transaktionsnummer (står nederst i mail)

- En kort og tydelig beskrivelse af problemet