Brøndby IF må undvære Hedlund og Mraz

09.07.2020 12:30

Forrige mandag blev Simon Hedlund og Samuel Mraz testet positive i den ugentlige Covid-19-test. Som protokollerne foreskriver, så fulgte der syv dages isolation, hvorefter de to angribere kunne deltage i træningen igen, da de på intet tidspunkt havde udvist symptomer.

Desværre blev vi i går aftes meddelt af Divisionsforeningens ekspertudvalg, at hverken Hedlund eller Mraz må spille kamp før i næste uge. Det betyder, at de begge må sidde over til aftenens kamp mod FC Nordsjælland og i weekendens Derby.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om beslutningen.
 
- Vi er først og fremmest rigtig ærgerlige over, at vi må undvære Hedlund og Mraz i de kommende to kampe. Hedlund og Mraz returnerende fra deres isolation i mandags og er i løbet af ugen blevet undersøgt af uafhængige speciallæger ud fra et forsigtighedsprincip, og her er tilbagemeldingen til os, at de begge er sunde og raske. Dette har vi løbende informeret Divisionsforeningen og det lægefaglige ekspertudvalg om, men de har i går aftes meddelt os, at de ikke mener, at vi kan have de to spillere med i kamp før næste uge. Det er vi som sagt ærgerlige over, men vi respekterer og følger naturligvis deres indstilling.