Strategi 6.4

31.01.2020 08:20

I foråret 2016 udarbejdede Brøndby IF’s bestyrelse og direktion Strategi 6.4. Sportsligt overgik man den daværende sportslige målsætning med to sølvmedaljer og to pokalfinaler, hvoraf Brøndby IF vandt den ene. Samtidig lykkedes det Brøndby IF at opnå overskud et år tidligere end den oprindelige målsætning om økonomiske ligevægt i 2019, da man i regnskabsåret 2018 kom ud med et overskud på 10,4 mio. kr.

Strategien blev som følge deraf opdateret i foråret 2019, men et sportsligt skuffende 2019 og deraf følgende manglende spillersalg resulterede i et skuffende årsresultat.

I januar 2020 justerede man de sportslige målsætninger i strategi 6.4 i forbindelse med emissionen, og der forventes nu økonomisk ligevægt i regnskabsåret 2022.
 
Brøndby IF’s vision og værdier er følgende:

Vision
For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der skaber værdi og binder bånd. Om oplevelser, man husker, og som bygger traditioner. Det har det gjort siden 1964, og det vil det altid gøre.

Vi er anerkendte for vores måde at tænke attraktiv fodbold i helheder på. Talentet dyrkes i fællesskabet, og erfaringen er et fundament, som vi deler.

Vi går ind til hver kamp med viljen til sejr bankende stolt i vore hjerter, og fra første spark til sidste fløjt står vi sammen om at give alt, hvad vi har. Vi tager ansvar på og uden for banen – ikke bare for os selv, men for hele fællesskabet. Vi engagerer os i hverdagens små og store begivenheder og agerer rettidigt og med handlekraft.

Vi er innovative og udvikler os hele tiden, så vi sammen kan udleve vores drømme og ambitioner. Vi tager afsæt i en stærk, lokal forankring på Vestegnen, hvorfra vi stolt udspringer, og vi engagerer os lokalt, regionalt og nationalt. Et fundament og en kultur, som vi værner om og dyrker hånd i hånd med vores fans. Brøndby IF - fordi det handler om os alle sammen. 

Målepunkter i den opdaterede strategi 6.4 for sæsonerne 2019/20 - 2023/24

- Brøndby IF skal opnå en placering i top 3 i 3F Superligaen samt sikre, at Brøndby IF skal spille europæiske kampe

- Brøndby IF skal udvikle både egne og tilknyttede fodboldspillere til et højt niveau, der sikrer både sportslig og økonomisk gevinst

- Brøndby IF skal skabe det stærkeste fællesskab i nordisk sport

- Brøndby IF skal have en høj troværdighed

- Brøndby IF skal have en innovativ tilgang til partnerskaber

- Brøndby IF skal skabe et bæredygtigt program for samfundsansvar

- Brøndby IF skal på mellemlang sigt være i økonomisk ligevægt og maksimalt have en kortfristet rentebærende gæld på 15 mio. kr. samt ingen langfristet rentebærende gæld

Værdier

- Fællesskab, vi vil udgøre et endnu større fællesskab og styrke vores position som Superligaens største fodbold-familie. Vi tror på dialog, inklusion og forskellighed.