Børkeeiet skal opereres

09.01.2020 10:20

I sommer stødte det norske midtbanetalent Tobias Børkeeiet til Brøndby-truppen, og i starten af sæsonen nåede han at få spilletid i ti kampe, inden en skade i hoften satte ham på sidelinjen.

Den skade har voldt midtbanespilleren problemer siden sensommeren, men trods løbende behandling er tiden nu kommet til en operation.

- Siden skaden opstod, har vi arbejdet med Tobias’ hofte og de problemer, han har haft med den. Det er gået fremad gennem forløbet, men en scanning har vist, at for at komme helt i mål kræver det en operation.

- Den er nu planlagt, og efter operationen tager vi i samarbejde med kirurgen og lægen stilling til, hvad den fremadrettede plan for Tobias skal være. I værste fald kan Tobias være ude for resten af året, men i bedste fald kan han træne med om et par uger, forklarer Peter Schmidt, der er cheffysioterapeut i Brøndby IF.

Selv siger Tobias om operationen og det første halve år i klubben.

- Jeg skal igennem en operation, som skal afhjælpe smerten, så jeg kan komme i gang igen. Jeg er rigtig ærgerlig over, at mit første halve år i Brøndby IF er forløbet, som det er, fordi jeg gerne vil ind og bidrage. Jeg håber, at jeg kan vende hurtigt tilbage til træningsbanen og bringe mig selv i spil, så jeg kan give klubben igen for den støtte og tillid, de har vist mig, siden jeg kom til i sommer.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen er ligeledes ærgerlig over at Tobias Børkeeiet nu skal opereres, men giver fuld støtte til den unge nordmand.

-  Tobias er blevet ramt af en skade på et tidspunkt, hvor han var i gang tilvænningen til 3F Superligaen og niveauet i den bedste danske række, og det er selvfølgelig ærgerligt for alle parter. Nu er det vigtigt at Tobias kommer godt igennem operationen, så han kan begynde på en frisk og bringe sig selv i spil til truppen og startopstillingen, siger Carsten V. Jensen.

Foto: Getty Images