Uafgjort i Reserveligaen mod FCN

17.02.2020 17:35

Efter en Brøndby-føring på 1-0 ved pausen sagde måltavlen 1-1 ved slutfløjt i reserveliga-kampen på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland.

Efter kampen var Jesper Sørensen tilfreds med flere ting, blandt andet med at se både Josip Radosevic og Hjörtur Hermannsson tilbage i kamp. De fik henholdsvis 60 og 30 minutter.

- Det var godt at se dem på banen igen. Det er rigtig stærke spillere med kvalitet, som vi har brug for kommer op og kan hjælpe os. De spiller med en fantastisk god attitude. Selvfølgelig kan man godt se - også på spilletiden - at de lige skal i gang igen, men de spillede med en god kvalitet, når man tænker på, hvor længe de har været væk.

Efter en halv time blev Hjörtur Hermannsson planmæssigt skiftet ud, og det betød en ændring af spilsystem.

- Da vi skifter Hjörtur ud, skifter vi også system. Det hjælper os ikke, så efter en god start bliver vi pludselig helt rystet det sidste kvarter af første halvleg. Så ændrer vi igen i pausen, og det blev derfor bedre i anden halvleg. Derfor skal vi ikke kun kigge på de unges præstationer individuelt, men også som hold. Det er handler nemlig også om den kontekst, man kommer ind i, og der fik vi rettet op til anden halvleg. Men som helhed bidrager mange af de spillere, der er med i dag, med hårdt arbejde, en god indstilling og attitude, og så er det klart, at kvaliteten derfra skal komme både individuelt og kollektivt. Det skal vi så hjælpe dem med at komme frem til.

En af dem der fik fuld spilletid, var Andreas Bruus, der startede som wingback og senere røg ned som back i et firemands-forsvar.

- Andreas Bruus tager nogle gode skridt i forhold til en ny position i for ham. Det var positivt at se, og så synes jeg også, at Skipper og Tibbling også spiller en fin kamp, men generelt var det en fin kamp, der bølgede frem og tilbage, så alt i alt var jeg godt tilfreds.

Du kan se kampen på Brøndby Indefra, hvor den også blev streamet live.

FC Nordsjælland – Brøndby IF 1-1 (0-1)
0-1 Peter Bjur
1-1

Startopstilling:

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm – Mikael Uhre

Jacob Rasmussen – Simon Tibbling – Josip Radosevic – Peter Bjur – Andreas Bruus

Emil Staugaard – Anton Skipper – Hjörtur Hermannsson

Mads Hermansen

Bænken:

Tobias Juul
Andreas Pyndt
Marinus Larsen
Mikkel Eslund
Filip Andersen