Palmå: En stor tillidserklæring til klubben og strategien

13.02.2020 12:06

I dag har Brøndby IF offentliggjort, at der i den netop overståede emission er udnyttet tegningsretter og afgivet ordrer på resterende aktier for i alt 258.107.543 stk. nye aktier, svarende til et bruttoprovenu på i alt 129,1 mio. kr., inklusive forhåndstilsagn fra Jan Bech Andersen og TBC Holding ApS om tegning af aktier ved konvertering af gæld for i alt 93,2 mio. kr. Administrerende direktør Ole Palmå kommenterer her på resultatet.
 
- Vi er meget tilfredse med resultatet af emissionen, og vi ser det som en stor tillidserklæring til klubben og strategien. Det er den mest indbringende emission, klubben har foretaget til dato, og vi glæder os især over at se, hvor mange aktionærer og investorer, små som store, som har bidraget til, at vi nu kan tage næste skridt sammen. Uanset om man har investeret et par hundrede kroner eller sekscifrede beløb, så har alle bidraget til, at vi i dag står med et flot resultat. Bruttoprovenuet muliggør, at vi som klub kan forfølge de ambitioner, vi har om et Brøndby IF i økonomisk balance og indfri vores sportslige målsætninger
 
- Størrelsen på bruttoprovenuet ligger i det spænd, som gør, at vi nu kan arbejde videre med planen, vi beskrev i prospektet. Det glæder os meget, at vi nu kan påbegynde investeringen i renoveringen af Sydsiden og dermed genetableringen af den fulde tilskuerkapacitet til glæde for fans og sponsorer.
 
Du kan læse selskabsmeddelelsen om resultatet af emissionen her.

Foto: Getty Images