Målscorer Mraz: Vi ved, hvad vi skal arbejde på

23.02.2020 22:25

Det var en kamp med to forskellige halvlege, da vi mødte AaB på Aalborg Portland Park. De første 45 minutter bød på flere store chancer, men ingen mål, mens anden halvleg forkælede tilskuere med hele fem af slagsen.

Desværre tegnede Brøndby IF sig kun for to af dem, og det var dermed hjemmeholdet, der løb med sejren. De to blågule mål kom dog efter at have været bagude med samme cifre, og efter kampen kunne en af målscorerne, Samuel Mraz, godt finde lidt positivt at sige om aftenens opgør.

- Vi kan helt bestemt være tilfredse med måden, vi kom tilbage i kampen, og med de to mål. Men her efter kampen kan man ikke være andet end skuffet og ærgerlig over, at det ikke blev til point i dag. Vi ved, hvad vi skal ud og arbejde med, og hvad der skal lykkes i de næste kampe, så det må vi fokusere på nu. Vi har et stort potentiale, og der er et godt sammenhold, så nu handler det om at vise det i næste kamp, fortæller angriberen, der følte, at kampen sagtens kunne have endt med en udesejr, efter Anthony Jung sendte et flot langskud i kassen.

- Anden halvleg bød på noget rigtig flot fodbold, synes jeg, og tilskuerne må have været tilfredse. Begge hold viste høj kvalitet, og man havde følelsen af, at det ville blive afgjort af et enkelt mål. Jeg troede også, at vi havde kampen, da vi udlignede, men desværre kunne vi ikke kontrollere kampen godt nok derefter, og så endte det, som det gjorde.

Det blev også til et enkelt mål for Samuel Mraz selv, da han afsluttede et flot indlæg fra Anis Slimane. Og selvom mål altid luner for angribere, kunne slovakken godt finde et eller flere hår i suppen.

- Som angriber er det altid dejligt at score, men jeg ville gerne have scoret mere end et mål i dag, og allerhelst ville jeg jo gerne have de tre point. Men det giver da noget tro på tingene at score, og det skal jeg bare fortsætte med at arbejde på. 

På Brøndby Indefra kan du finde flere reaktioner fra blandt andre cheftræner Niels Frederiksen.

Foto: Getty Images