Tilbud om esport-undervisning til Brøndby IF’s samarbejdsklubber

20.08.2020 12:40

Som samarbejdsklub med Brøndby IF og Brøndby Masterclass har man nu mulighed for at få sit eget eksklusive hold i FIFA eller CS:GO.

- Vi er glade for at kunne tilbyde vores samarbejdsklubber, og ikke mindst deres medlemmer, en mulighed for at blive en del af vores esports-klub, samtidig med at de bibeholder tilhørsforholdet til deres fodboldklub. Vi ved, mange fodboldklubber gerne vil tilbyde deres medlemmer esport, og med dette tilbud kan de få mulighed for dette, uden at de skal tænke over udstyr, lokaler og faciliteter. Så vi glæder os til at byde samarbejdsklubberne velkommen til vores online fællesskab, siger Jesper Larsen, Head of eSport i Brøndby IF.

- Vi kigger altid på de produkter, vi tilbyder vores samarbejds- og venskabsklubber i Brøndby Masterclass Samarbejdet og er søgende på, hvor vi kan være nyskabende og biddrage med værdi til klubberne. Derfor er det glædeligt, at vi nu også kan imødekomme den efterspørgsel, der er fra flere samarbejdsklubber og tilbyde en professionel platform til at få esports hold etableret i samarbejdsklubberne, med Brøndby eSport som facilitator. Det er vigtigt for os at favne bredt i samarbejdet mellem Brøndby IF og samarbejds- og venskabsklubberne, fortæller Nikolaj Gottlieb Magelund, der er koordinator i Brøndby Masterclass Samarbejdet 

Undervisningen vil foregå i Brøndby Stadions Familie Lounge, hvor Brøndby eSport stiller 15 MM Vision gamer pc’ere med tilhørende udstyr samt otte PlayStations til rådighed. Hvis en klub ønsker at anvende egen træner som underviser på holdet, vil dette også være en mulighed. I så fald vil Brøndby eSport sørge for sparring og trænerkursus til den pågældende træner. Hvis klubben ikke selv besidder nuværende eller aspirerende trænere, vil Brøndby eSport stille deres underviserkorps til rådighed og dermed sikre undervisning på højt niveau i sunde og aktive rammer.

Som samarbejdsklub får man følgende muligheder:

- Mulighed for eksklusiv esport-træning kun for klubbens medlemmer 

- 10% rabat på kontingent i Brøndby eSport for medlemmer

- Mulighed for anvendelse af egen træner og opkvalificering af samme

- Op til 15 pladser pr. CS:GO-hold og 16 pladser pr. FIFA-hold

- Alle medlemmer vil blive meldt ind i Brøndby eSport klub og på den måde blive en del af fællesskabet i klubben.

Tidspunkt og ugedag(e) kan aftales ved henvendelse.

Spørgsmål angående ovenstående kan stilles til Jesper Larsen, Head of eSport, på [email protected] eller Nikolaj Magelund, [email protected].