Storsejr i Reserveligaen

30.09.2019 17:40

På bane 1 blev til det til en sejr på hele 7-1 over FC Nordsjælland i Reserveligaen.

Vi sad på kampen fra start, og på trods af at komme bagud, lod spillerne sig ikke slå ud og svarede med en udligning bare minuttet efter. Derfra gik det stærkt, og det var en tilfreds Jesper Sørensen, der gjorde status efter slutfløjtet.

- Det var godt at se spillernes attitude på banen. Den var god fra start, og de arbejdede hårdt for hinanden og for at lykkes med nogle af de ting, vi havde talt om på forhånd. Vi laver mange flotte mål og har mange flotte angreb.

- Hvis der er en lille ting på den negativ siden, så skal vi være mere beslutsomme i vores defensive arbejde, hvor FCN får chancer, de ikke skal have, lød det fra Jesper Sørensen.

Mod slutningen af kampen tog FC Nordsjælland to spillere ud, så kampen endte med at være ni mod 11, men der fik spillerne ros af Jesper Sørensen for stadig at spille på en måde, så man fik noget ud af kampen.

- Kampen blev ulige i anden halvleg. Sådan er det med kampe som denne, og vi havde en stærk bænk, og der endte FCN med et meget ungt og decimeret hold, men vi spillerede kampen til ende, og det er jeg rigtig glad for.

Brøndby IF - FC Nordsjælland 7-1 (4-1)
0-1 
1-1 Samuel Mraz
2-1 Mikael Uhre
3-1 Jesper 'Jobbe' Lindstrøm
4-1 Mikael Uhre
5-1 Mikael Uhre
6-1 Ante Erceg
7-1 Ante Erceg

Startopstilling

Mikael Uhre - Samuel Mraz

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm - Morten Frendrup - Anis Slimane - Peter Bjur

Jacob Rasmussen - Anton Skipper - Hjörtur Hermannsson - Jens Martin Gammelby

Michael Tørnes

Bænken: Mads Hermansen, Ante Erceg, Luke Sing, Andreas Bruus, Andreas Pyndt, Joseph Mwamba

Kampen blev streamet live på Brøndby Indefra, hvor du nu kan gense den.