Maxsø og Rosted: Vi gør det simple

15.09.2019 22:53

Søndag aften stod den igen på 3F Superliga-bold på Brøndby Stadion, da FC Nordsjælland kom forbi. Kampen bød blandt andet på et helt nyt kammeratskab i midterforsvaret med Andreas Maxsø og Sigurd Rosted. De nåede kun lige en halvleg sammen i landsholdspausen, men de er allerede godt tilfreds med samarbejdet i Brøndby-forsvaret.

- Det hjælper altid at få trænet sammen og få spillet en halvleg. Vi kommunikerer godt, og vi gør det simple – det er også vigtigt i den første kamp. FC Nordsjælland er hurtige, så der skal man være klar. Så kommunikationen, og at man gør det simple, det er vigtigt, fortæller Andreas Maxsø.

Sigurd Rosted nød samarbejdet med Andreas Maxsø, og er glad for, at makkerskabet faldt i hak så hurtigt.

- Jeg synes, vi har gjort det godt rigtig hurtigt. Det er ikke mange dage, vi har spillet sammen, men jeg føler, vi gør det godt, og så håber jeg, at det forsætter sådan.

- Det gav en større tryghed, som kampen skred frem. Der var selvfølgelig lidt med de to mål, men sådan er fodbold. Vi spiller godt sammen, og vi dækker hinanden rigtig godt, så det skal nok blive godt det her, det er jeg sikker på, lød det fra den norske stopper, og både han og Maxsø nød velkomsten fra Sydsiden.

- Man kan godt mærke, at der er nerver på, når man går ind til opvarmningen. Det giver lige et ekstra hak, så man er helt klar. Og de står bag os gennem alle 90 minutter, så det er bare dejligt, lyder det fra Andreas Maxsø om opbakningen fra de knap 15.000 tilskuere på Brøndby Stadion.

Se hele interviewet med Andreas Maxsø og Sigurd Rosted på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images