Brøndby IF og hummel støtter kampen mod kræft med særlig Knæk Cancer-trøje

04.10.2019 10:00

Til udekampen mod Lyngby BK søndag 20. oktober vil Brøndby IF spille i en særlig Knæk Cancer-fodboldtrøje fra hummel. Det sker for at bringe fokus på kampen mod kræft og er kommet i stand gennem et tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og hummel.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om samarbejdet.

- Vi er først og fremmest glade for at kunne støtte og bringe fokus på kampen mod kræft. Det er en vigtig sag, som fylder meget for mange. Sammen med Kræftens Bekæmpelse, hummel og de seks øvrige hummel-klubber i 3F Superligaen samt DBU er vi gået sammen i det her samarbejde, hvor ambitionen har været at skabe fokus på sagen og samtidig samle et forhåbentligt flot beløb ind til Knæk Cancer.

Den særlige Knæk Cancer-trøje vil have sort design, og hummels normale logo vil være erstattet af den kendte Knæk Cancer-blomst. Trøjen vil blive solgt i et begrænset oplag på 250 stk. og kan købes fysisk i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion fra tirsdag 8. oktober (max. én trøje per person), men allerede fra i morgen lørdag 5. oktober kl.16:00 kan den købes på Boozt.com. Her er der også et begrænset oplag på 250 eksemplarer.

Trøjen har en vejledende udsalgspris på 399 kroner, og for hvert solgt eksemplar doneres overskuddet ubeskåret til Knæk Cancer.

Ud over det almindelige salg bliver alle match worn-trøjer fra kampen mod Lyngby BK bortauktioneret via odendo.dk fra mandag 21. oktober kl. 10.00. Her går hele det indsamlede beløb til Knæk Cancer.

Kampagnen kulminerer lørdag 26. oktober, hvor det store Knæk Cancer-show løber af stablen direkte på TV 2.