GULT STADION og fredagsbar til sæsonens sidste hjemmekamp

25.05.2019 20:55

På fredag er der lagt op til et brag af en sæsonafslutning, når Brøndby IF spiller om en plads i næste års Europa League-kvalifikation. Modstanderen bliver vinderen af opgøret mellem AGF-Randers FC, der bliver spillet i morgen kl. 18:00.
 
Gratis adgang hvis du kommer i gul trøje
Til denne vigtige kamp har spillerne brug for al den opbakning, de kan få, så vi inviterer alle fans til GULT STADION. GULT STADION betyder, at alle opfordres til at komme i gult.

Sæsonkort giver som sædvanligt adgang til kampen, og har du ikke sæsonkort, kan du få gratis adgang til J. Jensen-tribunen, hvis du er iført en gul trøje. Du skal blot møde op ved indgang H iført en gul Brøndby-trøje eller gul Brøndby t-shirt.

Du har også mulighed for at blive klædt på til lejligheden i Brøndby Shoppen, hvor der i ugen op til kampen og på selve kampdagen vil være 20% rabat på alle gule trøjer.
 
Fredagsbar i Fanzonen
Det er fredag, og i Fanzonen betyder det fredagsbar med livemusik og udvidet åbningstider.
Når dørene åbner kl.16:00, starter vi dagen med DJ Zingernagel på scenen, der vil spille dagen stille og roligt i gang. I Kahoot-quizzen er fokus på Brøndby IF's bedrifter i Europæisk fodbold, og 1. præmien vil være et legendarisk billede fra vores 5-0-sejr ude over Karlsruhe.  Dagen byder også på livemusik fra scenen, hvor Neil Brophy spiller. Inden kampstart er der sportslig optakt med det seneste nye fra truppen samt annoncering af dagens startopstilling.
 
Som sædvanligt vil der i den første time være rabat til sæsonkortholdere, så en øl koster 35 kr., og en sodavand 20 kr, mens food trucks fra Københavns Mad og Marked sørger for noget godt at spise både før og efter opgøret.
Efter kampen er der udvidet åbningstid, og skulle der være noget at fejre, kan det jo være, at et par spillere kigger forbi scenen. Bemærk, at alle har adgang til Fanzonen efter kampen, uanset hvilken tribune man har billet til.
 
Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Lounge 
Familie Loungen vil være åbent to timer før kampstart, og her vil der som altid være masser af aktiviteter for børn i alle aldre. Ebbe Skovdahl Fan Lounge åbner tre timer før kampstart, og her kan du stille sulten med en lækker flæskestegssandwich eller en grillpølse.

Program for dagen i Fanzonen
 
Kl. 16:00 Fanzonen åbner

Kl. 16:00 DJ Zingernagel spiller på Scenen
 
Kl. 17:00 Quiz på skærmene.

Kl. 17:10 Neil Brophy spiller på scenen

Kl. 18:00 Sportslig optakt fra scenen
 
Kl.18.10 Neil Brophy spillere videre

Kl. 19:00 Kampstart

Kl. 19:45 Pause i kampen: Fanzonen er åben

Efter kampen: Fanzonen er åben med udvidet åbningstid, og et par spillere gæster scenen, hvis kampen ender med en sejr.