Opstart i Brøndby Masterclass – Ny årgang træder ind

25.07.2019 13:53

Sommerferien er slut for spillerne i Brøndby Masterclass, og i de kommende dage kigger vi sammen med trænerne frem mod den kommende sæson, og den årgang de hver især nu skal arbejde med.

Vi starter med årgang 2007, der nu kan kalde sig U13, hvor Azad Corlu er cheftræner.

- Der er altid spændende som U13-træner at få en ny årgang op. Det er jo deres første skridt ind i Brøndby Masterclass, og de skal til at lære en lidt anden fodboldverden at kende, end den de er vant til.

- De er selvfølgelig godt forberedt fra deres tid i U-talent, men det er stadig et skridt op at komme ind i Masterclass. De skal til at træne mere, de kommer til at træne nye ting og seriøsiteten får et hak op – uden vi selvfølgelig skal glemme, at de stadig er børn, fortæller Azad Corlu.

Hver sommer er der både tilgang og afgange fra ungdomstrupperne i Brøndby Masterclass, og det er en naturlig udskiftning som sker i stort set alle fodboldklubber.

- Mange af de drenge, der kommer ind på U13 har været i Brøndby IF i en del år, men der kommer også altid nye spillere til i forbindelse med vores samarbejdsklubber eller spillere udefra, der gerne vil tage et skridt op fra det miljø, de kommer fra.

- Truppen jeg får op i år, er en spændende trup, som jeg glæder mig til at arbejde med. De ved allerede, at så længe vi træner seriøst, så er der også plads til at have det sjovt, for det må godt være sjovt at blive en bedre spiller og et bedre hold, understreger Azad Corlu.

I morgen kan du læse om den kommende U14-årgang, som Morten Corlin står i spidsen for.