Kom på FIFA19 Camp med Brøndby eSport

07.09.2018 12:35

En dag i selskab med FIFA19!

Lyder det som noget for dig? Så er Brøndby eSport FIFA Camp helt sikkert det rigtige at bruge en dag på.

I løbet af efteråret 2018 vil Brøndby eSport i samarbejde med Vision Gaming afholde en række eksklusive eSport camps i både FIFA19 og Counter Strike. Da der kun er plads til 10 deltagere pr. camp, skal du være hurtigt ude.

Brøndby eSport FIFA Camp er for dem, der er har kendskab til FIFA og gerne vil forbedre de basale egenskaber for at kunne blive endnu bedre. På FIFA Campen vil vi fokusere på de nye elementer i FIFA19 i forhold til den offensive del af spillet, såsom de mest effektive driblinger, skud, indlæg m.m. – på denne måde får du den perfekte start på FIFA19.

Camp-lederen vil være Daniel Barnewitz, FIFA Coach hos Brøndby eSport, med hvem han har været med til at vinde FIFA Klub VM to år i træk. Derudover er han tidligere Danmarksmester i FIFA og har været træner for August "Agge" Rosenmeier til to verdensmesterskaber.

Hvor og hvornår
Hver camp foregår i Brøndby IFs Familie Lounge, som ligger ved Michael Laudrup Loungen på stadions nordøst side.
Hver camp starter kl. 10:00 og slutter kl. 15:30. Campen er for både drenge og piger i alderen 10-15 år.

Pris
Prisen for en én-dags camp er 349,- inkl. en frokostsandwich og frugt + en goodiebag indeholdende produkter fra Vision Gaming, Carlsberg Sport, og Arbejdernes Landsbank samt to billetter til en udvalgt Superligakamp på Brøndby Stadion.

Du kan købe billet lige her.