Kom til årets første hjemmekamp på søndag

20.02.2018 16:40

På søndag er det tid til årets første Alka Superligakamp på Brøndby Stadion, når FC Helsingør kommer på besøg. Opgøret bliver skudt i gang kl. 16:00, og på grund af det tidlige kamptidspunkt vil der især være aktiviteter for de blågule børnefamiler, der som altid kan få en børne- og voksenbillet for 100 kr. til familieafsnittet.

Quiz, slik og familietifo i Familieafsnittet
I Familieafsnittet på Loxam Nedre vil der inden kampen være quiz og slikposer til alle børn. Her kommer Nanok også forbi og deler ud af kram og godt humør. Ved kampstart vil der derudover også være en speciel tifo fra familieafsnittet. 

Programmet for familieafsnittet er som følger:
14:30: Portene åbner, og der uddeles slikposer og quizark til alle børn ved Indgang F/familieafsnittet indtil kampstart. 
15:00-15:40: Nanok kommer forbi familieafsnittet og hjælper med at dele slikposer ud. 
16:00: Tifo i familieafsnittet ved kampstart.
16:45: Brøndus kigger forbi i pausen. Quizark indsamles, og vinder findes. Præmien er en mega Toms Guldbarre.

Åbent i Ebbe Skovdahl Fan Lounge
I Ebbe Skovdahl Fan Lounge vil der som altid være åbent for alle inden og efter kampen, og under opgøret vil der være mulighed for at komme ind og få varmen, hvis du er sæsonkortholder på Loxam Tribunen.

Så kom til fodbold på Brøndby Stadion kl. 16:00 mod FC Helsingør i den vigtige kamp, inden Brøndby-bussen kører til topkamp i Herning i midtugen. Du kan købe billet til kampen her.