Lars Høgh ramt af sygdom

17.08.2018 13:00

Brøndby IF og landsholdets målmands-coach, Lars Høgh, er desværre blevet ramt af kræft og er gået i gang med behandling. Det betyder at den 59-årige målmands-coach i den kommende periode vil trappe sin tilstedeværelse på træningsbanerne i Brøndby IF ned, så han sammen med familien kan fokusere på at blive rask. 

Alle i Brøndby IF er berørte og sender deres tanker til Lars Høgh og hans familie, fortæller sportsdirektør Troels Bech.

- Alle i Brøndby IF er berørte af den svære situation, som Lars og hans familie er igennem, og vi håber alle, at Lars kommer godt igennem denne svære periode. Jeg har kendt Lars i en menneskealder, og såvel fagligt som personligt er han et enestående menneske.

- Lars har udviklet målmandsgerningen i Danmark, som ingen anden igennem de sidste tyve år, og så er han et af de varmeste og rareste mennesker, jeg kender, der altid har tid til en snak om andet end fodbold. Vi sender alle vores tanker og støtte til Lars og hans familie.

Lars Høgh har været tilknyttet Brøndby IF som målmands-coach siden 2016. Det er ikke første gang, at Lars Høgh er en del af Brøndby-familien, da han i perioden 2007 til 2012 ligeledes var målmands-coach for Brøndby IF.

Lars Høgh ønsker ikke at udtale sig og beder om ro omkring sin behandling og sin familie.