Kom til overdækket jule-fanzone inden AGF-kampen

04.12.2017 16:38

Årets sidste hjemmekamp betyder også årets sidste fanzone, der på søndag vil stå i julens tegn inden kampen mod AGF. 

Arrangementet begynder kl. 15:00 bag Sydsiden, hvor den overdækkede fanzone vil danne de perfekte rammer for at komme i stemning til både kampen og julen sammen med dine medfans. 

Selvom temperaturen er i den lave ende, vil der være rig mulighed for at få varmen i søndagens fanzone med noget varmt til ganen. Du kan nemlig nyde en kop gløgg, kakao eller kaffe, ligesom du også kan sætte tænderne i æbleskiver og belgiske vafler. Der vil også være mulighed for at få en flæskestegs- eller frikadellesandwich fra food truckene.

Udover den varme mad og drikke vil det være muligt at varme sig ved de opsatte terrassevarmere eller danse sig til varmen, når DJ’en spiller de største julehits.
 
I skæret fra de kulørte lamper vil der for børn og barnlige sjæle være mulighed for at spille street fodbold samt teste sine frisparksevner. Du kan også besøge julehytten, hvor der vil være mulighed for at vinde fine præmier, hvis man har et skarpt boldøje.
 
Sidst, men ikke mindst, vil der også være mulighed for at støde på julemandens sødeste nissepiger, som deler pebernødder ud i fanzonen, inden det går løs kl. 18:00 mod aarhusianerne. Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til kampen, kan du gøre det her.