Brøndby IF skriver kontrakt med Suk-Young Yun

12.09.2016 17:30

I slutningen af sidste uge trænede sydkoreanske Suk-Young Yun med Superliga-truppen, men opholdet på Vestegnen slutter ikke her for den 26-årige venstreback.

I dag blev der nemlig skrevet under på en kontrakt, der løber til årsskiftet, og det betyder, at Suk-Young Yun tiltræder som Brøndby IF’s nye nummer 2 på en fri transfer.

- Yun er venstreback og kan hjælpe os i den kabale, hvor vi har for få spillere. Ikke at vi er utilfredse med dem, vi har, for vi har ydet godt på banen, men vi er lidt sårbare, og derfor er vi glade for at føje Yun til truppen, sagde sportsdirektør Troels Bech i Brøndby Indefra-appen, da aftalen blev offentliggjort.

- Jeg er meget stolt over at skrive under med Brøndby. Jeg er klar til at arbejde hårdt, for jeg vil virkelig gerne hjælpe holdet, lød det blandt andet fra hovedpersonen selv lige efter kontraktunderskrivelsen, hvor han beskrev sig selv som en offensiv back.

Du kan se hele interviewet med Troels Bech og Suk-Young Yun i Brøndby Indefra-appen på din mobil (download her) eller i videoen nedenfor.

Processen omkring arbejds- og opholdstilladelse til Suk-Young Yun er sat i gang. Den sydkoreanske forsvarsspiller forventes at kunne påbegynde træningen med sine nye holdkammerater senere på ugen.

Suk-Young Yun har været fri på markedet, siden kontrakten med Queens Park Rangers udløb i sommer.

Han har spillet 10 A-landskampe for Sydkorea - den seneste mod Spanien i en venskabskamp i juni. Derudover har Yun repræsenteret sit land på diverse U-landshold.