Pukki: Vi viste mod og mandshjerte

16.05.2016 20:56

Teemu Pukki blev den helt store helt i dag, da han kom ind fra bænken, scorede to mål og dermed var med til at sørge for, at Brøndby IF vendte 0-2 til 3-2 i Esbjerg. Den finske angriber var rigtig glad for at score og bidrage til holdet.

- Det var helt utroligt, og det var en fantastisk følelse at komme tilbage efter en svær første halvleg. Det var vigtige tre point, vi tog i dag. Vi troede på, at vi kunne komme tilbage, og jeg synes, at vi viste mod og mandshjerte i anden halvleg, sagde Pukki efter slutfløjtet.

- Det første mål gav virkelig tro på tingene, og vi fortsatte hele kampen og kæmpede som et hold. Ved det andet mål stod jeg det rigtige sted på det rigtige tidspunkt efter et godt indlæg fra Johan Larsson. Det er skønt at score, og jeg er glad for at komme ind og bidrage til holdet, afsluttede tomålsskytten fra dagens kamp.

Næste kamp for Brøndby IF er på mandag den 23. maj kl. 19:00, når Viborg FF kommer på besøg på Brøndby Stadion. Du kan sikre din billet til opgøret her

Husk du også kan få sæsonkort til næste sæson fra 995 kr. stykket. Skulle det fange din interesse, kan du finde mere information her.

LÆS OGSÅ:
- 3-2-sejr efter fantastisk comeback i anden halvleg
- Phiri: Den bedste følelse i verden
- Matchvinder-Larsson: Troede på det hele vejen

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).