Phiri: Den bedste følelse i verden

16.05.2016 20:31

Det var som nat og dag, da Brøndby IF her til aften spillede mod Esbjerg fB på Blue Water Arena. Efter en første halvleg hvor Brøndby IF var bagud 2-0, leverede de blågule et flot comeback, og de endte med at vinde kampen 3-2. Lebogang Phiri var med fra start, efter han afsonede karantæne i sidste kamp, og han var en stolt mand efter kampen.

- Det er den bedste følelse i verden. Alle fortjener ros for den her sejr. Vi var nede 2-0, men samtlige folk var der mentalt og kæmpede videre. Holdet viste karakter. Fra spillerne på banen, til vores fans på tribunen og staben på bænken. Det spillede alt sammen en rolle i sejren, sagde den stærke midtbanespiller, der altid troede på, at holdet kunne præstere comebacket.

- Vi har kvaliteten på holdet til at komme tilbage i hver en kamp, og selv da vi var nede ved pausen, troede jeg på, at vi kunne komme tilbage. Det skal ikke kun være en enkelt mand, der tror på det, det skal være alle. Det var en kollektiv sejr i dag, hvor alle bidrog, viste karakter og virkelig stod sammen, sagde Phiri efter den skønne sejr.

Næste opgave for Phiri og resten af Brøndby-holdet er på mandag den 23. maj kl. 19:00, når Viborg gæster Brøndby Stadion. Du kan sikre dig billet til opgøret her.

Husk du også kan få sæsonkort til næste sæson fra 995 kr. stykket. Skulle det fange din interesse, kan du finde mere information her.

LÆS OGSÅ:
- 3-2-sejr efter fantastisk comeback i anden halvleg
- Pukki: Vi viste mod og mandshjerte
Matchvinder-Larsson: Troede på det hele vejen

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).