Matchvinder-Larsson: Troede på det hele vejen

16.05.2016 21:50

- Det var utrolig dejligt.

Sådan lød ordene fra dagens matchvinder Johan Larsson, da han blev spurgt om, hvordan det føltes at se bolden gå ind kort før tid. Endvidere var han henrykt over holdets præstation, og hvordan de kæmpede sig tilbage efter at have været bagud med to mål.

- Vi var nede 2-0 ved pausen, men vi havde stadig følelsen af, at vi kunne vende kampen. Vi tog et mål ad gangen og kunne mærke, at Esbjerg blev mere nervøse, som kampen skred frem. Det at blive matctvinder oplever man ikke særlig tit, så det var som sagt utrolig dejligt.

- Første halvleg var egentlig ikke så slem, men vi var bagud 2-0, og det var selvfølgelig langt fra godt nok, at vi ikke fik lukket af i de få situationer, Esbjerg var oppe ved vores felt. Vi skabte chancer, og vi kom frem til en del standardsituationer. Samtidig fik vi masser af indlæg, og vi vandt andenboldene, hvilket gjorde, vi kunne holde presset. Det tog vi med til anden halvleg, hvor vi med vores fantastisk fans i ryggen fortsatte presset og troen på det, sagde den svenske back, der mente, at det første mål var afgørende for kampens udvikling.

- Vi følte, at blev de nervøse, efter vi scorede det første mål, og hvis vi fortsatte, så var der en mulighed for at hente noget. Det var den tro på det hele vejen igennem kampen, som gjorde, vi kunne tage de tre point med hjem, afsluttede en glad matchvinder.

Næste opgave for Larsson og resten af Brøndby-mandskabet er på mandag 23. maj kl. 19:00, når Viborg FF besøger Brøndby Stadion. Du kan sikre dig billet til opgør her.

Du kan også sikre dig sæsonkort til næste sæson, hvor priserne starter fra 995 kroner. Skulle det fange din interesse kan du læse mere her.

LÆS OGSÅ:
- 3-2-sejr efter fantastisk comeback i anden halvleg
- Phiri: Den bedste følelse i verden
- Pukki: Vi viste mod og mandshjerte

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).