Velkommen til nye ansigter på Brøndby Stadion

26.02.2016 13:00

Når Brøndby IF på søndag kl. 18:00 møder Hobro IK og får sat forårssæsonen i Alka Superligaen i gang, bliver det med mange nye ansigter på tribunerne.

I december blev FC Vestsjælland erklæret konkurs, og dermed stod deres sæsonkortholdere og sponsorer pludselig i den virkelighed, at de havde betalt for enten et sæsonkort eller et sponsorat gældende frem til sommer, men desværre ikke længere kunne komme til topfodbold på Harboe Arena Slagelse grundet den triste konkurs.

Da Brøndby IF altid har haft et godt forhold til den midtsjællandske klub, valgte man tidligere på måneden at tilbyde FC Vestsjællands berørte sæsonkortholdere og sponsorer, at de som et plaster på såret kan komme gratis til fodbold på Brøndby Stadion i forårssæsonen. Og det er et tilbud, som rigtig mange på Midtsjælland har valgt at tage imod.

- Når Brøndby IF taler om fællesskab, så er det et fundament, som rækker ud over vores egen klub. Som klub har vi altid haft gode relationer til FC Vestsjælland, og derfor var det helt naturligt for os at række en hjælpende hånd ud og give deres sæsonkortholdere og sponsorer tilbuddet om at se fodbold på Brøndby Stadion her i foråret, nu hvor de ikke selv havde muligheden for at vise topfodbold.

- Vi glæder os over de mange positive tilkendegivelser, vi som klub allerede har modtaget fra FC Vestsjællands sæsonkortholdere og sponsorer, og alle i Brøndby IF ser frem til at byde dem velkommen allerede på søndag mod Hobro, siger bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Brøndby IF møder på søndag kl. 18:00 Hobro på Brøndby Stadion. Du kan købe billet til kampen eller sæsonkort her.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).