Brøndby IF forlænger med talentfuld målmand

19.02.2016 11:00

Han har været på kontrakt med Brøndby IF siden 2014, og udviklingen hos Casper Hauervig, der er målmand på Brøndby Masterclass’ U17-mandskab, er gået så godt, at begge parter er blevet enige om at forlænge kontrakten. Den løber nu frem til sommeren 2018.

Og det er en glad talentchef, der satte sin signatur på kontrakten med den talentfulde keeper.

- Casper har et stort potentiale, har været fast inde i top to-tre i landsholdssammenhæng siden U16-landsholdet og spiller fast og stabilt på vores U17-hold.

- Han er en meget ambitiøs og målrettet spiller. Vi er glade for hans udvikling, og at vi er blevet enige om en ny kontrakt, lyder det fra Kim Vilfort, chef for Brøndby Masterclass.

Casper Hauervig er også begejstret for at kunne forlænge kontrakten med Brøndby IF.

- Det er kæmpestort. Det har været min favoritklub, siden jeg var helt lille. Drømmen er at få debut inde på stadion foran de mange, fantastiske fans, siger den talentfulde målmand, der nyder at spille i Brøndby IF.

- Jeg har hele tiden følt, at jeg bliver ved med at udvikle mig herude. Det er også en af grundende til, jeg forlængede. 

Casper Hauervig kom til Brøndby IF for fem år siden fra samarbejdsklubben SB50 Ishøj. 

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).