Udmelding vedrørende voldsepisode

05.08.2016 10:50

Vi kan desværre konstatere, at der i timerne efter gårsdagens kamp har fundet en voldsepisode sted på parkeringspladsen ude foran Brøndby Stadion. Denne voldsepisode har medført, at en 20-årig, tysk Hertha BSC-fan er blevet indlagt på Rigshospitalet.

Det er uforståeligt og dybt tragisk, at man efter en fodboldkamp vælger at ty til vold, og der er absolut ingen undskyldninger, der berettiger nogen former for vold. Vi tager dyb afstand fra al vold, og det er på ingen måde foreneligt med de værdier, vi som klub står for. Det er fuldstændig uacceptabelt, at voldsepisoder finder sted i forbindelse med fodboldkampe. Sådanne voldsepisoder er decideret ødelæggende, ikke bare for Brøndby IF på den korte bane, men også for fodbolden generelt på den lange bane, og det hører ingen steder hjemme.

Lige nu er der ingen i Brøndby IF, der fokuserer på resultatet i går, og alle i klubben sender deres tanker til den 20-årige Hertha BSC-fan. Vi følger udviklingen og er i tæt dialog med Vestegnens Politi og Hertha BSC i forbindelse med opklaringsarbejdet og identificeringen af gerningsmændene, og vi vil i den forbindelse opfordre alle, som har kendskab til episoden, til at hjælpe Vestegnens Politi med opklaringen af denne voldsepisode.

På vegne af Brøndby IF

Sportsdirektør Troels Bech og administrerende direktør Jesper Jørgensen