Brøndby IF lejer Ronnie Schwartz

27.07.2015 17:30

Brøndby IF har sikret sig nye skud til offensiven. De blågule er således blevet enige med franske En Avant de Guingamp om en lejeaftale med købsoption, der sender Ronnie Schwartz på græs i Brøndby frem til sommeren 2016.

Den 25-årige offensivspiller har tidligere vist målnæse i Superligaen, blandt andet med 41 mål i 89 kampe for Randers FC, inden turen gik sydpå med 14 optrædener for det franske Ligue 1-mandskab. Netop evnen til at score mål er en af de ting, sportsdirektør Troels Bech fremhæver om den nyslåede Brøndby-spiller.

- Vi har været på udkig efter en mulighed for at styrke vores offensiv og dermed øge konkurrencen omkring startopstillingen. Derfor er det glædeligt, at det er lykkedes at lave en aftale med Guingamp og Ronnie Schwartz, siger Troels Bech og tilføjer:

- Ronnie har mange kvaliteter, men det er klart, at hans evne til at score mål er en central del af ”pakken”. Derudover har han eksempelvis færdighederne til at sætte andre op i offensiven, og så arbejder han stenhårdt. Den dedikation har vi allerede mærket i dette forløb, hvor Ronnie har vist, at han virkelig vil Brøndby IF. Han har tidligere bevist sit værd i Superligaen, og med de erfaringer han har gjort sig i Frankrig, ser vi frem til at se ham tilbage på dansk græs til glæde for både Ronnie og Brøndby IF.

Med lejekontrakten i hus arbejder Brøndby IF nu på at få Ronnie Schwartz spilleberettiget til Europa League-kvalifikationskampen mod AC Omonoia på torsdag, men afventer stadig en endelig godkendelse. Billet til opgøret kan købes via brondby.com/billet.

Fakta
Navn: Ronnie Schwartz Nielsen
Født: 29. august 1989
Position: Angreb
Klubber: En Avant de Guingamp, Randers FC, AaB
Landskampe: U21 (6), U19 (6), U18 (4), U17 (8) og U16 (3)