Brøndby IF forlænger med Bet25

15.01.2015 08:50

Brøndby IF forlænger aftalen med Bet25 som hovedpartner frem til sommeren 2017. Brøndby IF styrker samtidig relationen til TDC, der ejer 51% af Bet25 med det formål at udvikle det kommercielle samarbejde for både Superliga-klubben og TDC.

Det er de vigtigste elementer i den aftale mellem Brøndby IF og Bet25, der er blevet underskrevet.

Aftalen betyder, at bettingselskabet Bet25 også de to næste sæsoner vil være på brystet af Daniel Agger og co. 

Naturligt skridt

- For Bet25 er forlængelsen et helt naturligt skridt. Brøndbys fans har givet os en imponerende modtagelse, og det er den, vi nu bygger videre på. Vores mantra om, at man støtter klubben, når man er kunde hos os, har tilhængerne taget flot imod. 

- Vi er en udfordrer, og de kommende år vil man opleve, at vi ophæver konventionerne i markedet. Bet25 bliver en aktør, man skal regne med, og i den kontekst finder man ikke en bedre partner end Brøndby IF til både at skabe kendskab og sikre aktivering af partnerskabet, siger CEO for Bet25, Holger Kristiansen.

Brøndby IF's kommercielle direktør, Henrik Bartholdy, følger op:

- Bet25 og Brøndby IF har nu haft et halvt år til at se hinanden an. Både kulturelt og økonomisk har partnerskabet vist sig at være en fordel for os begge. De næste år vil partnerskabet folde sig ud for alvor. Vi har en masse aktiviteter på vej, og de vil alle styrke den stærke relation, der allerede er skabt i krydsfeltet mellem Brøndby IF, Bet25 og klubbens fans.

Nye projekter

TDC og Brøndby IF går med forlængelsen af samarbejdet skridtet videre. Superliga-klubben og tele- og mediekoncernen forpligter samtidig hinanden på at udvikle nye kommercielle projekter i fællesskab.

- Det startede med partnerskabet mellem Brøndby IF og Bet25. I december præsenterede klubben sit WiFi-anlæg, som TDC havde installereret på Brøndby Stadion. De næste år vil vi finde en række andre områder, vi vil samarbejde på. Det er ikke bare ånden i relationen. Det er også nedfældet på skrift, siger koncerndirektør i TDC og bestyrelsesformand for Bet25, Jens Aaløse.

Brøndby IF's administrerende direktør, Jesper Jørgensen, ser også store muligheder i samarbejdet:

- TDC er en af Danmarks største virksomheder med en kæmpe muskel og stort netværk. Vi er glade for at kunne læne os op ad TDC. Dette er mere end en sponsoraftale. Det er et strategisk partnerskab, som vil give os mange flere muligheder frem imod 2017.