2-1-nederlag til ungt Brøndby-hold

03.02.2015 20:33

Det var et ungt Brøndby-hold med blandt andre 16-årige Nikolai Laursen, der tirsdag eftermiddag tabte 2-1 til svenske Örebro.

De blågule startede kampen usikkert med mange fejlafleveringer, og det var også Örebro, der kom foran. Et skud fra kanten af feltet blev rettet af og snød Michael Falkesgaard i målet. Falkesgaard var blot én af i alt otte nye ansigter i startopstillingen, men den nye holdsammensætning fik forholdsvis hurtigt ædt sig ind i kampen. Brøndby-spillerne tog kontrol over resten af første halvleg, og undervejs udlignede Holmbert Fridjonsson til 1-1 efter flot oplæg fra Ariel Nuñez.

I begyndelsen af anden halvleg bragte Örebro sig i front på ny. Det skete med en flot udført afslutning, hvor bolden blev lagt over i det lange hjørne. Dette skulle vise sig at blive et af svenskernes meget få besøg i Brøndby-feltet i anden halvleg, men de blågule formåede ikke at omsætte den store boldbesiddelse til mål.

Da Brøndby IF som deltagende hold i Atlantic Cup skal spille tre kampe på meget kort tid var det denne start-11 med otte ændringer, Thomas Frank sendte på banen:

M. Falkesgaard

F. Holst - D. Dumic - M. Albrechtsen - R. Durmisi

C. Nørgaard - L. Phiri

N. Laursen - A. Nuñez - A. Hjulsager

H. Fridjonsson

Undervejs var der også spilletid til den 17-årige angriber Daniel Stückler.

Det vides endnu ikke, hvem Brøndby IF skal møde i placeringskampen på lørdag, da der stadig mangler et opgør i de blågules pulje.

Brøndby IF vandt den første kamp i Portugal med 2-0 over tjekkiske Mladá Boleslav - læs mere om den kamp her