Jesper Juelsgård skifter til Brøndby IF

28.08.2015 15:30

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Jesper Juelsgård skifter fra franske Evian TG til Brøndby IF med omgående virkning.

Den 26-årige venstreback, der er noteret for to A-landskampe for Danmark, har underskrevet en 4-årig kontrakt med de blågule og træner første gang med sine nye holdkammerater til lørdagens lukkede træning på Vestegnen.

Sportsdirektør Troels Bech udtaler:

- Jesper Juelsgård er en rigtig dygtig back, som i mere end 160 officielle kampe for FC Midtjylland har demonstreret sine åbenlyse kvaliteter. Det gjorde, at en stærk, udenlandsk klub købte ham sidste sommer, og at A-landstræneren ad to omgange har udtaget ham til landsholdstruppen.

- Vi tror på, at Jesper kan finde sit høje niveau her hos os efter en vanskelig tid i Frankrig, hvor det ikke er blevet til tilstrækkelig spilletid. Med hans fart, offensive kvaliteter og gode dødbolde vil han passe godt ind i den måde, vi gerne vil spille fodbold på, lyder det fra Troels Bech.

- Når vi henter Jesper Juelsgård nu, er det, hvad man kan kalde rettidig omhu. Vi har i forvejen to dygtige venstrebacks i truppen, men det er ingen hemmelighed, at vi endnu ikke er blevet enige om en forlængelse med Riza Durmisi. Derfor er der selvsagt en risiko for, at vi inden for en overskuelig fremtid står med et hul på den position, hvor vi fortsat ønsker stærk konkurrence om pladsen i startopstillingen. Det er årsagen til, at vi henter Juelsgård, lyder det fra Troels Bech.

Fakta om Jesper Juelsgård

Navn: Jesper Lindorff Juelsgård
Født: 26. januar 1989
Position: Venstreback
Klubber: Evian TG, FC Midtjylland, Skive IK, Spjald IF
Landskampe: 2 A-landskampe og 24 U-landskampe for Danmark