Auri kan bruge sine Brøndby-erfaringer

28.03.2014 15:21

På søndag står Auri Skarbalius over for sin gamle klub, når han i spidsen for Viborg FF tager imod Brøndby IF i Superligaens 24. runde.

Det bliver en kamp med høj intensitet, lyder det fra Auri, som gennem sin tidligere trænergerning i Brøndby IF føler, at han kan bruge erfaringer både i kampen på søndag og i overlevelseskampen i resten af foråret. 

- Det bliver en intens kamp, hvor begge hold gerne vil vinde. Vi kommer med en sejr i ryggen og vil gerne fortsætte den stime, mens Brøndby har noget at bevise efter deres kamp mod OB. Så det bliver en fysisk kamp fra start med to hold, der gerne vil frem, og så må vi se, hvad der sker, når kampen sætter sig, siger Auri, der kender flere af Brøndby-spillerne særdeles godt.  

- Jeg har den fordel, at jeg jo kender nogle af spillerne. Jeg kender både deres styrker og svagheder, og det er selvfølgelig noget, jeg tager med i mine overvejelser. Men ellers har jeg ikke de store fordele, for der er jo kommet mange nye folk til i klubben, som jeg kun kender fra det, man kan se til kampe og i TV. 

Sidste forår var Brøndby IF og Auri involveret i en nedrykningskamp, der først blev afgjort i sidste spillerunde. I denne sæson ligger Brøndby i den sjove ende af den tætte tabel, hvor mange hold stadig er i fare for at rykke ned. Auri mener, at de erfaringer, han har gjort sig i Brøndby, kan bruges i den kommende periode. 

- Jeg kan helt klart tage noget med mig fra sidste år. Jeg har oplevet de mekanismer, der opstår hos mennesker i både medgang og modgang. Som træner kan jeg derfor sætte fokus på bestemte ting hos både den enkelte spiller og hos holdet. Så ja, i en bredere forstand kan jeg sagtens trække på de erfaringer, jeg gjorde mig i Brøndby, siger Auri, der ikke er så meget for at komme med et bud på, hvad kampen på søndag bliver.

- Hvad kampen bliver? Det ved jeg ikke, men jeg håber, at vi vinder. 

Med over 1.000 solgte billetter til udeafsnitet er Brøndby IF sikret god støtte på søndag. Men du kan stadig nå at sikre dig billet ved at følge dette link.