Brøndby IF og Oke Akpoveta ophæver kontrakten

06.01.2014 10:32

Brøndby IF og Oke Akpoveta er blevet enige om en ophævelse af nigerianerens kontrakt.

Dermed vender Akpoveta ikke tilbage til Brøndby IF efter endt vinterferie, men skal i stedet finde sig en ny klub. Sportschef Per Rud uddyber.

Held og lykke med den videre karriere

- Det er ingen hemmelighed, at det har været småt med spilletid til Oke i det seneste års tid. Det er vores vurdering, at det ikke ville ændre sig fremadrettet, da der er andre spillere, der står foran ham i køen til spilletid. Derfor giver det mening både for os og for Oke at sige tak for denne gang.

- Oke har mange kvaliteter som fodboldspiller, så jeg er sikker på, at han nok skal finde et andet sted, hvor han via regelmæssig spilletid kan forløse potentialet. Vi ønsker i hvert fald Oke held og lykke med den videre karriere og siger tak for indsatsen i Brøndby IF.

Selv siger Oke Akpoveta:

- Selv om det en gensidig aftale, så har det ikke været let for mig at skulle forlade Brøndby. Jeg har været glad for klubben og for holdkammeraterne, som jeg kommer til at savne.

- Jeg følte, at jeg fik en god start i klubben, men desværre blev jeg skadet kort tid efter ankomsten. Nu har jeg brug for en ny start med noget mere spilletid, så det håber jeg på at finde i en anden klub.

22-årige Oke Akpoveta nåede at spille 25 førsteholdskampe for Brøndby IF efter at være kommet til klubben i august 2011 fra den nigerianske klub Warri Wolves. Den 6. september 2011 - umiddelbart efter ankomsten til Danmark - var Akpoveta så uheldig at rive korsbåndet over i det ene knæ i en reserveholdskamp mod FC København, hvilket holdt ham på sidelinjen i 11 måneder.

OA

Oke Akpoveta nåede aldrig at komme på måltavlen i en officiel kamp for Brøndby IF, men var flittig målscorer i klubbens reserveholdskampe.