3-0-sejr over FC Nordsjælland

31.08.2014 22:09

Søndag eftermiddag gæstede Brøndby IF Farum Park til sjette runde af Superligaen mod FC Nordsjælland.

Det opgør havde værterne klart bedst fat i den første lille time, hvor de blågule løb forgæves og ikke selv fik spillet til at hænge sammen.

Men efter 56 minutters spil ville en vis svensker ikke finde sig i dominansen længere, og derfor gled Johan Elmander Thomas Kahlenbergs fremlægning i nettet til massiv jubel fra de mange medrejsende Brøndby-fans.

Herefter var Brøndby IF langt bedre med rent spillemæssigt, og efter 65 minutters spil udmøntede det sig i 2-0-scoringen, som norske Fredrik Semb stod bag. På et hjørnespark kunne de nordsjællandske forsvarsspillere ikke holde Semb, som kunne heade bolden ind bag David Jensen i FCN-målet.

Sørme om det ikke også blev til en fin 3-0-kasse på noget som sjældent som et Kahlenberg-hovedstødsmål. Indskiftede Mikkel Thygesen slog et fint indlæg, som anfører Kahlenberg sikkert headede i nettet.

Slutresultatet blev 3-0, hvilket var temmelig misvisende - særligt hvis man kigger på kampens første times tid. Ikke desto mindre gav det tre dejlige point på Brøndby-kontoen, som nu lyder på 10 point for seks kampe.

Næste opgør er om 14 dage, hvor Randers FC gæster Brøndby Stadion. Til det opgør vil de fleste nok vente på, om der bliver tale om en spændende og imødeset debut til hjemvendte Daniel Agger. 

Du kan sikre dig billetter til Randers-kampen allerede nu ved at klikke her.