Claus Nørgaard er ny assistenttræner i Brøndby IF

11.06.2013 15:34

Claus Nørgaard er ny assistenttræner i Brøndby IF. Nørgaard kommer til fra Vejle Boldklub, hvor han har været assistenttræner, mens han tidligere har været cheftræner i Skovbakken samt talenttræner i DBU.

Cheftræner i Brøndby IF, Thomas Frank, har selv peget på Claus Nørgaard som anden-assistent, og de to bragte i 2011 med stor succes U17-landsholdet til EM i Serbien samt VM i Mexico. Claus Nørgaard bliver anden-assistent for Thomas Frank, mens arbejdet med at finde den rette første-assistent fortsat er i gang.

Glæder mig helt vildt til jobbet

Assistenttræner Claus Nørgaard:

- Jeg glæder mig helt vildt til jobbet. Brøndby IF er stadig en storklub herhjemme, og der er et kæmpestort potentiale i klubben. Det glæder jeg mig meget til at være med til at forløse på sigt.

- Jeg har arbejdet sammen med Thomas (Frank, red.) før hos DBU, og vi har langt hen af vejen samme fodboldfilosofi, menneskesyn og værdier, så det er fantastisk spændende at skulle arbejde sammen igen.

- Mine opgaver i trænerteamet bliver at give sparring til Thomas og de øvrige trænere samt at hjælpe med at implementere den spillestil, som klubben og Thomas vil stå for. Derudover får jeg til opgave at integrere og tage hånd om de unge spillere, der skal integreres på holdet. Det er et super spændende projekt, som det bliver fedt at være med i, slutter Claus Nørgaard.

Om Claus Nørgaard siger cheftræner Thomas Frank:

- Claus er en sindssyg dygtig træner, der er utrolig skarp på træningsbanen. Han kan desuden scoute og vurdere spillere bedre end de fleste. Blandt hans forcer er også at bygge relationer i en spillertrup og håndtere unge spillere.

- Trods hans relativt unge alder har han stor trænererfaring, og jeg er meget glad for, at vi nu har tilknyttet Claus til trænerteamet. Vi har tidligere haft et fantastisk samarbejde i DBU-regi, og det håber og tror jeg på, at vi kan fortsætte her i Brøndby IF.

- Den sidste brik i puslespillet er en første-assistent, som vi arbejder på at tilknytte. Når der er noget på plads, melder vi selvfølgelig det ud.

CN

Claus Nørgaard er ny anden-assistent i Brøndby IF. Foto fra vejleboldklubkolding.dk.