Graffiti i spillergangen

10.02.2012 13:20

Der blev i dag lagt sidste hånd på transformationen af spillergangen. Den tidligere lysegrønne væg er væk, og frem er kommet en stribet gul og blå væg med flot graffiti.

Cheftræner Auri Skarbalius gav i starten af vinterpausen spillerne mulighed for at dekorere gangen, som de havde lyst til. Arkitekterne bag den nye spillergang er derfor spillerne med anfører Clarence Goodson i spidsen.

Det skal motivere

Siden Auri Skarbalius er kommet til, er der sket en række ændringer, og en af dem er i spillergangen. I dag blev der lagt sidste hånd på værket, og et stort Brøndby IF-logo udført i graffiti pryder nu den ene side af gangen.

- Spillerne har i fællesskab fundet ud af, hvordan gangen skulle dekoreres. Jeg bestemte, at det skulle være gult og blåt, og resten har været op til dem. De har også hver især valgt et motto, som de har fået hængt op på væggen.

- Det har været vigtigt for mig, at spillerne selv har været tovholdere i forhold til at dekorere spillergangen. Det er jo dem, der skal se på den hver morgen til træning, og lige før de løber ind til hjemmekampene. Jeg tror på at give spillerne ansvar og muligheder for at tænke selv, så de selv finder løsningerne. Det vil vi også gerne overføre til kampene. 

- Jeg gav spillerne ansvar i forhold til spillergangen. Det var deres projekt, som de sammen skulle gøre færdigt. Alle spillerne var med til at male gangen, selv om det vist var Stender (Daniel Stenderup, red.) der lagde sidste hånd på det, fordi han har været malerlærling. Jeg bad dem også om at finde et motto hver, som motiverer dem og giver dem lyst til arbejde hårdt for tingene.

- Både jeg og spillerne er meget tilfredse med resultatet, slutter Auri Skarbalius.

Brøndby IF-logoet er spraymalet af fans fra Brøndby Tifo, som selv har leveret malingen og gjort det ganske gratis. Det er en gestus til spillerne fra Brøndby Tifo for at vise, at de stadig støtter spillerne. Resultatet kan ses nedenfor i billeder. 

 NR1

Brøndby IF's logo i gang med at blive sprayet på den ene væg i spillergangen.

G2

Der bliver tapet op, så alt kommer til at sidde snorlige.

G3

Malerne fra Brøndby Tifo medbragte selv deres spraydåser for at vise deres støtte til spillerne.

G4

Spillerne får det færdige værk at se i morgen - mon ikke de bliver tilfredse?